Horoscop special. Zodiile cărora li se schimbă norocul. Ce zodie dă lovitura în 2022

Horoscop special. Zodiile cărora li se schimbă norocul. Ce zodie dă lovitura în 2022

Horoscop Berbec.

 Nativii Berbec și-au petrecut ultima perioadă într-o rutină monotonă căreia nu îi mai găseau capătul. În perioada următoare, dorința puternică de noutate ajută să se miște lucrurile în viața voastră într-un sens bun, în funcție de lucrurile pe care vreți să le schimbați.Alte Articole

Primul rezultat al necropsiei lui Petrică Mâțu Stoian! De …

Horoscop 10 Noiembrie 2021. Peștii își asumă noi sarcini, …Conjunctie Mercur-Marte. 10 noiembrie 2021. Intre „De ce?” …

Taur. Pentru nativii Taur se produc schimbări foarte mari pe planul profesional. Jobul precedent, în care simțeați că nu vă mai regăseați sau poate simțeați că nu sunteți pus complet în valoare, cedează în favoarea unui loc de muncă nou care vă va aduce mai multe satisfacții.

Gemeni. În cazul nativilor Gemeni, se produc, de asemenea, evenimente plăcute. Reușiți să vă mutați, poate chiar să faceți un pas important alături de persoana iubită. Este poate o perioadă în care vă revendicați independența și nu mai permiteți nimănui să vă calce pe bătături, scrie Yve.ro.

Horoscop Rac. Reminiscențele trecutului, ale unei relații care s-a încheiat, v-au produs de-a lungul timpului neliniște și niște opreliști. Este un moment bun să faceți un pas înainte, cel puțin către prezent, și să încercați să cunoașteți oameni noi.

Leu. În ceea ce îi privește pe nativii Leu, aceștia au o perioadă foarte bună, deoarece deprind unele lecții de viață. Probabil că tindeți să schimbați sau chiar să eliminați permanent unele atitudini frivole care, de-a lungul timpului, v-au pus în situații în care lumea v-a perceput greșit.

Fecioară. Persoanele Fecioară au suferit foarte mult din cauza faptului că niciodată nu s-au pus pe primul loc și mereu au făcut sacrificii pentru ceilalți, deși nu au primit nimic în schimb. Urmează momente în care veți avea mai multă grijă de dumneavoastră, iar acest lucru va prilejui mai multe stări de bine.

Balanță. Balanțele au muncit mult fără ca cineva să observe efortul din spatele realizărilor lor și deci nu prea au avut parte de foarte multe încurajări sau suport din partea celor de la care se așteptau la acest lucru. Bineînțeles că lucrurile se schimbă și vor primi lucrurile la care tânjesc.

Horoscop iarnă 2021-2022. Zodiile care vor da lovitura, dar si cele de care ghinionul se tine scai

Scorpion. Nativii Scorpion își găsesc o direcție, un model, se regăsesc, mai bine zis, pe ei înșiși, iar acest lucru îi ajută să scape de frustrări, să înceteze comparațiile cu cei din jurul lor și poate cea avantajoasă chestiune este cea că îi motivează să devină cea mai bună variantă a lor.

Săgetător. În ceea ce îi privește pe nativii Săgetător, se produc transformări la nivelul gândirii și al comportamentului în relație. Se opresc din a mai fi orgolioși, iar acest lucru înseamnă enorm pentru partenerul sentimental. Totodată, relația intră pe un drum mai bun.

Horoscop karmic 8-14 noiembrie 2021. Ce zodii primesc veşti proaste, ce zodii sunt norocoase

Horoscop Capricorn. Configurația astrologică descrie următoarea perioadă a nativilor Capricorn ca fiind una în care vor asimila fie cunoștințe, fie bani, iar acest lucru îi scoate din impasul precedent. Iau firul unor idei și își găsesc un scop în care să investească energia pe care o au la dispoziție.

Vărsător. Nativii Vărsător intră într-o nouă etapă din punct de vedere profesional, în sensul în care experiența și calitățile lor fuzionează și catalizează unele realizări, satisfacții. Intervine o disciplină care scoate la iveală ce au mai bun de oferit lumii…

Pești. Peroanele Pești sunt protejatele zodiacului, deoarece ajung să cunoască plăcerile adevărate ale vieții. Se rup de prieteni, de relații care îi opresc din evoluție și se alătură unor oameni care îi pot ajuta să se înrădăcineze într-un stil de viață mai compatibil cu personalitatea lor.

Horoscop special. Zodia care va avea MARE noroc în 2022

Anul viitor îți vei da seama dacă anul acesta ai luat cele mai bune decizii pe plan personal, sau dimpotrivă. Saturn vine cu provocări și teste menite să te dezvolți și să te maturizezi.ativii zodiei Leu ar putea iniția o afacere în anul viitor. Poate fi o oportunitate de a își înmulți veniturile, fie cu un câștig, un credit, o moștenire sau orice altă sursă de bani.

Poți crede că ai dat lovitura, însă depinde doar de tine dacă te vei implica în proiecte care s-au dovedit a fi o pierdere de timp sau dacă oamenii în care ai avut încredere te-au înșelat.

Între 11 mai și 28 octombrie, zona administrativă va fi încărcată. Ideile și planurile tale pot prinde contur după 20 august, acesta este momentul când Marte intră în casa a 11-a. Leii vor fi încrezători în șansele lor și vor comunica mult mai eficient.

În plus, pun la bătaie toate armele și resursele pentru a obține ceea ce își doresc. Nativii Leu vor deveni foarte populari și se vor înconjura de prieteni, fie că sunt vechi sau noi.Se petrec schimbări importante în viața ta. La muncă, în viața socială, în familie sau pe plan personal. Banii vor veni spre tine într-un mod sau altul, dar este posibil să faci și câteva alegeri pe care să le regreți.

Din acest motiv, este bine să cântărești tot ce vrei să faci cu atenție. Fie că este o oportunitate de afacere sau că îți pui încrederea într-un om pe care nu îl cunoști. Ai grijă să te protejezi, să nu fii naiv și să calculezi bine pașii pe care vrei să îi face. În plus, în toată vâltoarea socială, ai grijă să nu te pierzi pe tine.

Amintește-ți oamenii care ți-au stat alături mereu și în care poți avea încredere. Petrece timp cu familia și ai grijă la nevoile tale, dar și ale celor din jur. Viața ți se va schimba complet, dar tu nu trebuie să o faci. Este important să rămâi sincer în relația cu tine și să alegi bine anturaje, medii sociale și cercurile prin care te învârți.

Citește și…

De ce s-a stins Petrică Mîțu Stoian. Iată primul rezultat al autopsiei

Cine este fosta soție a lui Petrică Mâțu Stoian! Aceasta l-a cunoscut pe artist în…

Sursa: RomaniaTV