Încă o ţară anunţă că nu a înregistrat niciun caz de COVID-19, de la începutul pandemiei. OMS: Este imposibil

Încă o ţară anunţă că nu a înregistrat niciun caz de COVID-19, de la începutul pandemiei. OMS: Este imposibil

Turkmenistanul este a doua ţară din lume, după Coreea de Nord, ai cărei oficiali pretind că nu au cazuri de infectare cu coronavirus, respectiv pacienţi COVID-19.

O echipă OMS a vizitat Turkmenistan în iulie 2020. A fost singura misiune COVID-19 care a fost permisă până acum, potrivit Alephnews.ro. Deşi s-a spus că Guvernul a fost deschis să discute măsurile de sănătate împotriva COVID-19, au fost voci care au susţinut că autoritățile au manipulat oficialii OMS și că le-au ascuns dovezile pandemiei în timpul vizitei lor.Alte Articole

Primul rezultat al necropsiei lui Petrică Mâțu Stoian! De …

OMS avertizează că Europa se va confrunta cu o iarnă grea. …Cristian Terheș, interzis în Parlamentul European. Europarlamentarul …

Citeşte şi: Presa străină, despre situaţia COVID în România: „În România, puternic lovită de Covid, medicii luptă împotriva refuzului la vaccinare”

„Virusul s-a răspândit în întreaga lume ca o pandemie timp de aproape doi ani. Este aproape imposibil să nu circule în Turkmenistan”, a declarat dr. Catherine Smallwood.

Citeşte şi: Părintele Bartolomeu de la Muntele Athos, despre antivaccinişti: „În jurul nostru miroase a moarte, dar ei nu o văd”

Citește și…

De ce s-a stins Petrică Mîțu Stoian. Iată primul rezultat al autopsiei

Cine este fosta soție a lui Petrică Mâțu Stoian! Aceasta l-a cunoscut pe artist în…

Sursa: RomaniaTV