Lidia Buble, audiată la DIICOT pentru că ar fi mituit doi polițiști. Artistei i s-au ascultat convorbirile telefonice

Lidia Buble, audiată la DIICOT pentru că ar fi mituit doi polițiști. Artistei i s-au ascultat convorbirile telefonice

Lidia Buble ar fi sunat un prieten, care ar fi sfătuit-o să încerce să-i mituiască pe agenții Brigăzii Rutiere București. Oamenii legii ar fi acceptat banii, iar apoi artista l-a sunat din nou pe cunoscutul ei şi i-a povestit totul. Artista nu ştia faptul că telefonul bărbatului respectiv era monitorizat, la solicitarea DIICOT, în contextul unei anchete care privea presupuse infracțiuni asimilate criminalității organizate.

Totul s-a întâmplat în timp ce artista se deplasa cu maşina către locuinţa ei din Bucureşti. La un moment dat, a fost oprită de un echipaj al Brigăzii Rutiere. Cei doi agenţi i-au cerut să sufle în aparatul etilotest pentru a vedea dacă a consumat alcool.Alte Articole

Primul rezultat al necropsiei lui Petrică Mâțu Stoian! De …

Pacient transferat la Urgențe de la clinica din Reșița cu …EXCLUSIV Doru Gușman scoate la iveală detaliile necunoscute …

După ce a închis telefonul, artista ar fi reușit să-i convingă pe polițiști să accepte o sumă de bani și s-o lase să plece. Fiindcă nu avea bani la ea, agenţii de poliţie ar fi acceptat să o însoţească până acasă, unde artista a constatadin nou că nu are bani cash. Din acest motiv a luat un card şi a mers la bancomat, de unde a scos suma promisă, potrivit Gândul.

Lidia Buble l-ar fi sunat apoi din nou pe prietenul ei să-i povestească cu lux de amănunte cum s-a întâmplat totul. Telefonul era monitorizat, iar procurorii DIICOT au dechis un dosar de corupţie în care sunt vizate fapte de instigare, dare și luare de mită.

Lidia Buble a fost chemată la audieri şi ar fi scăpat de acuzaţii după ce ar fi dat declaraţii complete, deşi, în cazul dării de mită, legea spune că pentru a scăpa de vină persoana vizată trebuie să facă denunţul înainte ca autorităţile să se sesizeze.

Citeşte şi Lidia Buble s-a îngrăşat la Asia Express. Câte kilograme a luat în plus: „Nu cred! Este enorm, mănânc foarte mult”

Citeşte şi Lidia Buble, probleme grave de sănătate după „Asia Express”. Diagnostic teribil pus de medici!

Citește și…

De ce s-a stins Petrică Mîțu Stoian. Iată primul rezultat al autopsiei

Cine este fosta soție a lui Petrică Mâțu Stoian! Aceasta l-a cunoscut pe artist în…

Sursa: RomaniaTV