Ramona Bădescu: „Am fost sedusă şi abandonată!”. Ce i-a făcut celebrul actor Alain Delon

Ramona Bădescu: „Am fost sedusă şi abandonată!”. Ce i-a făcut celebrul actor Alain Delon

Ramona Bădescu: „Am fost sedusă şi abandonată!”. Ramona Bădescu a vorbit despre viața sa din fața camerelor de filmat, dar și despre cea privată. Actriţa a povestit și ce staruri internaționale a întâlnit în cariera sa de actriță, dar şi ce experienţă a avut cu emblematicul actor francez Alain Delon.

Ramona Bădescu: „Am fost sedusă şi abandonată!”Alte Articole

Primul rezultat al necropsiei lui Petrică Mâțu Stoian! De …

Greșeala la care toți românii trebuie să aibă grijă. Setarea …Un alt pacient internat la clinica unde a murit Mâțu a ajuns …

Ramona Bădescu și-a clădit cariera de actriţă în Italia, lucru care a ajutat-o să intre în contact cu nume mari ale cinematografiei. Astfel, în urmă cu mai mulți ani, a fost remarcată de celebrul Alain Delon, unul dintre cei mai iubiți și îndrăgiți actori din cinematografia franceză. Deși a interacționat cu el, actrița a precizat că între ei nu a existat nicio poveste de iubire, chiar dacă și-ar fi dorit!

Ramona Bădescu, dezvăluiri despre fostul soţ: „Am aflat că în timpul căsniciei a făcut un copil”

„Am fost sedusă și abandonată, cum se zice. Nu, eram atât de emoționată când l-am văzut la Veneția. Dimineața, când mă fardam, eram la machiaj, a deschis ușa și a spus: „Bonjour, Ramona!”. M-am uitat în jur, eu eram Ramona! Eram așa de uimită că îmi știa numele. Nu a vrut să meargă să mănânce la restaurant, a rămas cu noi, cu echipa. A fost foarte friendly, foarte modest. Mă uitam la el ca la un vis. Dormeam cu fotografiile lui sub pernă când eram mică. Din păcate nu a fost nicio iubire între noi. Să fiu sinceră, mi-aș fi dorit pentru că îmi plăcea foarte mult”, a spus Ramona Bădescu la emisiunea „40 de întrebăru cu Denise Rifai”.

Ramona Bădescu, meniul-minune pentru a arăta perfect la 52 de ani. Actrița are și un truc matinal

„Nu cu toții bărbații pe care i-am plăcut am avut o iubire și nu de toți bărbații pe care i-am cunoscut m-am îndrăgostit. Mie îmi plac lucrurile dificile, îmi place ca bărbatul pe care îl am în față să nu mă bage în seamă. Nu suport bărbații care vin la mine și care își spun iubirea pentru mine și care sunt emoționați că mă văd. În momentul ăla au pierdut. Mi-a plăcut cel mai mult de Jack Nicholson. Când m-a privit, m-am topit”, a mai spus Ramona Bădescu.

Citește și…

De ce s-a stins Petrică Mîțu Stoian. Iată primul rezultat al autopsiei

Cine este fosta soție a lui Petrică Mâțu Stoian! Aceasta l-a cunoscut pe artist în…

Sursa: RomaniaTV