Răzvan Marin şi-a cerut iubita în căsătorie. Fotbalistul naţionalei a ales un loc superb din Italia

Răzvan Marin şi-a cerut iubita în căsătorie. Fotbalistul naţionalei a ales un loc superb din Italia

Răzvan Marin şi-a cerut iubita în căsătorie. Chiar dacă pe plan profesional lucrurile nu merg foarte bine, fotbalistul de 25 de ani este pe ultimul loc în Italia, în viaţa personală lucrurile stau diferit.

Citeşte şi: Ofertă-șoc pentru soţia unui fotbalist celebru din națională. 500 de euro pentru o oră de amor!Alte Articole

Cine este fosta soție a lui Petrică Mâțu Stoian! Aceasta …

Cupa României sferturi de finală. Derby violet de tradiţie: …Ce a cerut Anamaria Prodan în instanță. Este scandalul momentului: …

Răzvan Marin şi-a cerut iubita în căsătorie

El și-a cerut iubita de soție, chiar înainte de a veni la. reunirea lotului pentru meciurile cu Islanda și Liechnestein.

Răzvan a ales ca loc pentru acest eveniment un peisaj superb din Sardinia, unde i-a oferit viitoarei soții un inel și un buchet de trandafiri roșii. Cei doi urmează să devină părinţi peste câteva luni.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Razvan Marin (@marin__razvan)

Un fotbalist din naţionala României îşi va lua cetăţenie maghiară

Mijlocașul ofensiv Claudiu Bumba (27 de ani), care a evoluat și pe prima scenă a fotbalului românesc, la ASA Tg. Mures, Concordia Chiajna și Dinamo, a dezvăluit că își va lua cetățenie maghiară.

Claudiu Bumba, care evoluează de doi ani în campionatul Ungariei, la Kisvarda, a declarat că a fost deja căutat de selecționerul naționalei Ungariei, italianul Marco Rossi, iar acest lucru l-a determinat să demareze procedurile pentru a obține cetăţenie maghiară.

Jucătorul născut la Baia Mare are 3 meciuri amicale la echipa națională de seniori a României, pentru care a debutat în 2012, dar admite că nu exclude să joace în viitor pentru prima reprezentativă a Ungariei, după cum scrie gsp.ro. Totuși, prioritară pentru Bumba rămâne naționala României, pentru care a jucat ultima dată în februarie 2015, la un meci amical cu Moldova.

„După ce am plecat în Israel am mai fost chemat de 3-4 ori, dar nu am avut șansa să joc. Am stat doar pe bancă. Poate dacă aveam șansa 5-10 minute să demonstrez ceva, poate să ți se schimbe destinul, să pleci altundeva, să te vadă cineva. Nu a fost să fie. Nici acum nu e târziu, dacă vom continua pe aceeași pantă ascendentă și vom fi între primele 3-4 echipe din Ungaria, voi juca și voi da goluri, bănuiesc că vor fi ochii îndreptați și spre mine.

Dacă nu, asta e, poate o să-mi iau și eu cetățenie aici și se vor uita ungurii la mine. Nu glumesc, antrenorul lor a fost la un meci și a întrebat de mine, dacă am actele.

Încă nu le am, dar îmi doresc să-mi iau cetățenie. Selecționerul italian a fost, da. Ei mai au jucători naturalizați, sunt deschiși la chestia asta. Am demarat procedurile pentru cetățenie. Mi-e mult mai ușor, am o străbunică de acolo și-mi va fi mai ușor să iau cetățenia”, a declarat Bumba, la GSP Live.

Citește și…

Durere fără margini, Sora lui Petrică Mîțu Stoian, primele declarații … „A regretat că s-a dus acolo, am văzut în ochii lui” …

Răsturnare de situaţie în scandalul morţii lui Petrică Mâţu Stoian. Alte trei persoane au avut probleme după terapia hiperbară

Sursa: RomaniaTV