Servicii de transport în condiții de siguranță maximă!

Servicii de transport în condiții de siguranță maximă!

Urmează să vă schimbați locuința sau sediul firmei dumneavoastră? Aveți foarte multe lucruri de împachetat și mutat într-o locație nouă? Inclusiv mobilă, obiecte electrocasnice și piese foarte grele de mobilier? Există o firmă cu experiență care realizează servicii de transport profesioniste.

ProfessionalMovers.ro este compania care are incluse în portofoliul său următoarele categorii de servicii: transport mobilă, depozitare mobilă, mutări firme, debarasare mobilă, mutări în localitățile Constanța, Brașov, Sibiu, Cluj, Ploiești, Iași, Timișoara, Pitești și servicii de mutări internaționale.Alte Articole

Cine este fosta soție a lui Petrică Mâțu Stoian! Aceasta …

Românii care s-au pensionat în 2020-2021 au pensii mai mari …LIDL îşi trimite clienţii în Maldive. Ce trebuie să faci …

Compania oferă clienților săi transportul mobilei și al celorlalte lucruri, în condiții de siguranță sporită, oferă servicii personalizate în funcție de necesități, prețuri foarte bune, servicii de consultanță și evaluare și … rapiditate.

Toate produsele transportate de către această companie sunt asigurate, în primul rând, indiferent de tipul lor. De asemenea, sunt ambalate în folii și cutii speciale, pentru a nu suferi deteriorări pe perioada transportului.

Servicii de mutări mobilă și transport mobilă

Compania ProfessionalMovers.ro colaborează cu personal experimentat în toate tipurile de mutări mobilă, obiecte grele sau alte tipuri de lucruri. Dacă vă grăbiți și nu aveți suficientă răbdare sau timp să ambalați sau să despachetați fiecare lucru în parte, solicitați acest lucru reprezentanților firmei.

Aceste servicii sunt, bineînțeles, opționale! Dacă doriți ca aceste lucruri să le realizați dumneavoastră singuri, acest lucru este posibil în cazul acestei companii.

De asemenea, trebuie să rețineți faptul că există mai multe opțiuni pentru serviciile de mutare mobilă în alte localități din România sau în alte localități din străinătate.

Prețul pentru serviciile de mutari mobila și transport vi se vor transmite telefonic. În situația în care aveți multe lucruri și multă mobilă de mutat, o persoană din cadrul firmei se va deplasa la fața locului, pentru a realiza evaluarea mutării.

În situația în care sunteți nevoiți să vă mutați lucrurile pe distanțe mari sau în străinătate, compania realizează grupaje de marfă, o dată de pe lună. Această ofertă este valabilă pentru persoanele care au de transportat o cantitate de cel mult 10 mc de bagaje și care nu se grăbesc.

De asemenea, în anumite situații, mobila dumneavoastră va trebui demontată pentru a putea fi transportată. Și apoi, bineînțeles, va trebui montată la loc. Personalul companiei este capabil să realizeze acest lucru în mod profesionist, fără nici un fel de problemă.

Servicii de depozitare mobilă în București

De foarte multe ori, noua locație nu este reamenajată atunci când sunteți nevoiți să vă mutați locuința sau sediul firmei. În această situație, vă recomandăm să solicitați relații suplimentare de la reprezentanții companiei despre serviciile de depozitare mobilă.  Firma deține spații de depozitare sub forma unor containere sau boxe în București. Acestea sunt amplasate în zone securizate și sunt supravegheate 24/24 ore de firme de pază profesioniste.

Credem că vă sunt utile inclusiv serviciile de debarasare mobilă de aici! Vă puteți bucura de ele chiar și în situația în care nu doriți să vă schimbați locuința sau sediul firmei. Pur și simplu, va trebui să formați numărul de telefon postat pe site-ul companiei și să spuneți că doriți să scăpați de mobila veche. Personalul specializat din cadrul firmei, va sosi la locație, va dezmembra, încărca și transporta mobila veche în locuri speciale, fără ca dumneavoastră să trebuiască să faceți nici cel mai mic efort.

Citește și…

Durere fără margini, Sora lui Petrică Mîțu Stoian, primele declarații … „A regretat că s-a dus acolo, am văzut în ochii lui” …

Răsturnare de situaţie în scandalul morţii lui Petrică Mâţu Stoian. Alte trei persoane au avut probleme după terapia hiperbară

Sursa: RomaniaTV