Constantin Enceanu a încercat să-l convingă pe Mîţu Stoian de DOUĂ ori să nu se ducă la clinica pentru terapie hiperbară: „Aveam o presimțire că ceva este neregulă”

Constantin Enceanu a încercat să-l convingă pe Mîţu Stoian de DOUĂ ori să nu se ducă la clinica pentru terapie hiperbară: „Aveam o presimțire că ceva este neregulă”

Constantin Enceanu a vorbit la Romania TV despre presimțirea înfiorătoare pe care a avut-o în ceea ce privește decizia maestrului Petrică Mîțu Stoian de a merge la clinica privată din Reșița pentru a se trata de simptome post-Covid.

„Nu ştiu de ce. Aveam o presimţire că ceva este în neregulă, mai ales că l-am întrebat: de unde ştii tu de clinica asta? Mi-a zis: „De pe net, de pe Facebook ştiu”.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia …

Maria Cârneci dă vina pe Clinica Nera pentru moartea lui Petrică …Constantin Enceanu, în ziua înmormântării lui Petrică Mîţu …

N-ai găsit altă clinică decât aia de la Cuca Măcăii, cum mai glumim noi? Nu, că e bine. Dar de unde ştii că e bine?

Am insistat. Am presimţit eu că ceva nu e în regulă. Am abordat subiectul ăsta de două ori cu el. O dată când am terminat filmările şi o dată când ajunsese el în Craiova şi oarecum convorbirea noastră telefonică era pe final…I-am spus: băi, eşti nebun? Chiar eşti hotărât să pleci? Da, frăţioare. Vreau să mă fac bine sănătos. Asta a fost toată discuţia.

Mi-a spus că 15 sau 20 de şedinţe i-au recomandat (cei de la clinica), dar până la urmă a ales 15 şedinţe să facă.”, a mai adăugat Constantin Enceanu.

Citește și…

Nepotul lui Petrică Mâțu Stoian, mărturii cutremurătoare despre ultimele clipe de viață ale artistului – Ce a dezvăluit …

Primul rezultat al necropsiei lui Petrică Mâțu Stoian! De ce a decesat artistul?

Sursa: RomaniaTV