Cseke Attila anunţă achiziţia de noi medicamente necesare în tratamentul bolnavilor de COVID-19

Cseke Attila anunţă achiziţia de noi medicamente necesare în tratamentul bolnavilor de COVID-19

Cseke Attila anunţă suplimentarea bugetului Ministerului Sănătăţii cu 332,5 milioane de lei din Fondul de Rezervă Bugetară.

Cseke Attila anunţă achiziţia de noi medicamente pentru tratarea bolnavilor de COVID-19Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia …

CNCAV, despre vaccinarea copiilor cu vârsta cuprinsă între …Cum vor medicii din Timişoara să-i convingă pe oameni să …

„A fost aprobat un proiect privind alocarea unei sume din Fondul de Rezervă Bugetară pentru suplimentarea bugetului Ministerului Sănătăţi, este vorba despre de 332,5 milioane de lei . 120 de milioane vor fi alocate pentru continuarea achizitiei de medicamente necesare în contextul pandemic, este vorba despte 70 de mii de flacoane de Remdesivir.

30 de milioane de lei sunt alocati pentru finantarea cheltuielilor necesare fucţionării centrelor de vaccinare, 30 de milioane de lei pentru suplimentarea achizitionarii de tichete de masă acordate persoanelor care se vaccinează cu schemă completă, 152,5 milioane de lei pentru continuarea programelor nationale de sănătate”, a declarat ministrul interimar al Sănătăţii după şedinţa de Guvern de miercuri.

Citeşte şi Valeriu Gheorghiţă: Certificatul verde pentru angajaţi nu ar trebui să ia în calcul testele. Valul 4 nu s-a terminat

Potrivit datelor existente la nivelul CNCCI la data de 10 noiembrie 2021, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 6.291 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 405 decese dintre care 8 anterioare.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 17.438. Dintre acestea, 1.823 sunt internate la ATI. Din totalul pacienților internați, 310 sunt minori, 286 fiind internați în secții și 24 la ATI.

Pe teritoriul României, 101.009 persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 15.993 de persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 63.876 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 75 de persoane.

Citeşte şi Ce conţin, de fapt, vaccinurile anti-covid. Un cercetător de la Institutul Cantacuzino spune adevărul despre „mercur” şi „efecte adevrse”

Citește și…

Petrică Mîțu Stoian suferea de o boală foarte GRAVĂ încă din 2019, de care doar familia a știut: „A făcut chimioterapie, și-a scos…”! Detaliul uluitor făcut abia acum public. Dureros prin ce a trecut artistul, sora lui rupe tăcerea: „După…

Primul rezultat al necropsiei lui Petrică Mâțu Stoian! De ce a decesat artistul?

Sursa: RomaniaTV