Dorel Onaca îi desființează pe medicii de la clinica privată din Reșița care l-au tratat pe Mîțu Stoian: „Categoric nu ai voie să bagi sub presiune un cardiac. O barocameră trebuie manipulată de profesioniști”

Dorel Onaca îi desființează pe medicii de la clinica privată din Reșița care l-au tratat pe Mîțu Stoian: „Categoric nu ai voie să bagi sub presiune un cardiac. O barocameră trebuie manipulată de profesioniști”

Dorel Onaca, scafandru de profesie, a intrat în direct la Româani TV unde a declarat ccă o persoană care intră într-o barocameră trebuie să fie perfect sănătoasă și în niciun caz să fie cardiac sau să fi avut probleme la rinichi precum Petrică Mîțu Stoian.

Beatrice Mahler rupe tăcerea despre oxigenoterapia hiperbară, tratamentul pe care l-ar fi urmat cântăreţul: „Nici la nivel internaţional nu sunt ghiduri care să o recomande pentru pacienţii COVID”Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia …

Apariție senzațională a Biancăi Drăgușanu. Vedeta s-a plimbat …Dan Bittman a izbucnit din nou: „Am ajuns, după 30 de …

„Noi toți avem un medic care se oupă de acest lucru îți ia tensiunea, face un control înainte de fiecare scufundare, este un control periodic, iar oricine lucreaza la presiune știe. La 10 metri sub apă înseamnă un kilogram forță sub fiecare punct al corpului Când coborâm sub apă avem depresurizator prin care respirăm prin care nu forță ca să putem respira aproximativ  la fel ca și afară din apă. În barocameră cei care faceau simulare erau foarte bine controlați dpdv medical. Dacă ai o problemă de hipoglicemie capilarele sunt presurizate în acel moment poți face un stop cardio-respirator fara nicio problemă. „, a declarat Dorel Onaca.

Dorel Onaca: „Medicii de acolo de la Reșița au montat o barocameră și au crezut că gata! „

Aceta a mai subliniat importanța tehnicii prin care trebuie manipulată camera hiperbară în cazul unei persoane este expusă la oxigen sub presiune

„Categoric nu are voie sa bage sub presiune un cardiac. 10 metri sub apa inseamna 2 bari, în acel moment tu inhalezi aer la o presiune de 2 bari în plămân sănătos, dar în momentul în care ai ieșit de la 10 metri la balon, la suprafață, au plesnit toate în tine, celulele se înfunda, dioxidul de carbon invadeaza plămânii la o decompresie la un palier.

Beatrice Mahler, dezvăluiri incredibile în direct la România Tv. Ce tratament ar fi trebuit să primească Petrică Mîţu Stoian

Toți scafandri au decompresie pentru a coborî sau urca normal de sub apă. Un om sănătos daca l-ai scos repede de la 2 atmosfere o pățește. Barocamera este un instrument vital pentru cei care lucrează la presiune și trebuie manipulată de profesioniști. Medicii de acolo de la Reșița au montat o barocameră și au crezut că gata! Dar nu este ca și cum ai cumpăra o mașină de spălat. Nu pot lucra la presiune cei care au probleme de sănătate.”, a mai adăugat Dorel Onaca.

 

Citește și…

Nepotul lui Petrică Mâțu Stoian, mărturii cutremurătoare despre ultimele clipe de viață ale artistului – Ce a dezvăluit …

Primul rezultat al necropsiei lui Petrică Mâțu Stoian! De ce a decesat artistul?

Sursa: RomaniaTV