Propunerile PSD pentru PNL şi UDMR: Creşterea salariului minim, a punctului de pensie şi a alocaţiilor, dar şi taxarea luxului. Grindeanu: Vrei iaht, plăteşti în plus!

Propunerile PSD pentru PNL şi UDMR: Creşterea salariului minim, a punctului de pensie şi a alocaţiilor, dar şi taxarea luxului. Grindeanu: Vrei iaht, plăteşti în plus!

PSD, PNL şi UDMR negociază formarea noului guvern. Despre această întâlnire, Sorin Grindeanu a spus că s-a axat pe capitolul economic.

”Vedem cu toţii cum scade nivelul de trai al românilor şi noi trebuie să venim cu venituri în plus la bugetul de stat nu doar să facem cheltuieli”, a spus Sorin Grindeanu, precizând că PSD susţine „creşterea salariului minim de la 1 ianurie, majorarea pensiei minime de la 800 la 1.000 de lei, să mărească cu 11 la sută punctul de pensie iar alocaţiile să crească conform legii”.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia …

Legea Romexpo a trecut de Senat. Investiţia de aproape 3 miliarde …Ciprian Ciucu, despre o eventuală demisie din PNL, după alianţa …

Citeşte şi: Kelemen Hunor recunoaşte că negocierile PNL-PSD-UDMR s-au blocat la numele noului premier: „PNL nu acceptă de la PSD, PSD nu acceptă de la PNL. Dacă se începe cu UDMR, ceilalţi sunt salvaţi”

Grindeanu: Vrei iaht, plăteşti în plus!

Grindeanu a precizat că soluţia propusă de PSD pentru creşterea veniturilor statului este ”taxarea luxului”.

”Vrei iaht, plăteşti în plus, vrei maşini de sute de mii de euro, plăteşti în plus”, a spus Sorin Grindeanu, citat de news.ro.

”De asemenea, ştim, tot pentru creşterea veniturilor, că România are cea mai mică rată de colectare de la nivelul UE, şi este necesar sp o corectăm”, a mai spus Sorin Grindeanu.

A treia soluţie pentru aducerea mai multor bani la buget este, potrivit lui Grindeanu, este combaterea evaziunii fiscale.

”Este inadmisibil şi acum, la ani buni, scanerele să stea nefolosite şi contrabanda este în floare în România”, a spus el.

Grindeanu a mai anunţat că PSD nu este de acord cu eliminarea facilităilor pentru cercetare, IT, toate aceste domenii ţinând economia în această perioadă.

Citeşte şi: PNL pune condiţii PSD-ului: nu-l vrea în Guvern pe Grindeanu, pentru că a dat celebra Ordonanţă 13

Citește și…

Petrică Mîțu Stoian suferea de o boală foarte GRAVĂ încă din 2019, de care doar familia a știut: „A făcut chimioterapie, și-a scos…”! Detaliul uluitor făcut abia acum public. Dureros prin ce a trecut artistul, sora lui rupe tăcerea: „După…

Primul rezultat al necropsiei lui Petrică Mâțu Stoian! De ce a decesat artistul?

Sursa: RomaniaTV