Adda poate să moară în somn. Cu ce afecţiune a fost diagnosticată: „Stau cu injecţia lângă mine”

Adda poate să moară în somn. Cu ce afecţiune a fost diagnosticată: „Stau cu injecţia lângă mine”

Adda poate să moară în somn. Vedeta a recunoscut fanilor că este victima unei boli, care o pune în pericol chiar şi în somn. Cântăreaţa suferă enorm și spune că nu se simte în siguranță, după ce a aflat că are dermografism. Diagnosticul medicilor i-a schimbat modul de viață și i-a impus mai multe frici.

Citeşte şi: Boala gravă și misterioasă de care suferă Adda. Secretul cumplit care o chinuie pe artistă de doi ani de zile: „Am făcut foarte multe investigații medicale”Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia …

Black Friday 2021 – cele mai bune oferte la produse cosmetice11:11. Afla ce inseamna cand vezi aceste cifre

Adda poate să moară în somn

„Acum un an de zile, viață mea s-a schimbat, când m-am pricopsit cu o afecțiune medicală, care mă pune zilnic în pericol. Am încercat să fiu puternică și să gândesc pozitiv mereu, însă într-o seară am cedat. Pur și simplu am plâns din toată inima.

A fost o perioada de câteva săptămâni când rămâneam fără aer de la edemele ce îmi apăreau în gât. Stăteam cu injecția de adrenalină lângă mine. Încă o fac, dar, cumva, m-am obișnuit cu ideea că poate asta va fi viață mea de acum înainte. Îmi era frică să rămân singură. Îmi era frică să adorm să nu cumva să mă sufoc în somn”, a mărturisit Adda.

Interpreta lansează un cântec nou, dedicat soțului. Adda a decis să-și exprime sentimentele prin intermediul muzicii şi spune că fiecare piesă pe care o cântă conține câte un mesaj ascuns.

„Chiar dacă povestea pe care am creat-o în versuri poate fi interpretată diferit și trecută prin filtre personale, în funcție de experiențele proprii, de fiecare persoană care ascultă piesă, fiecare cuvânt e pentru ‘iubire’ al meu”, a scris Adda.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ADDA (@addabaladda)

Citește și…

ANUNTUL TRAGIC AL DIMINEȚII! DOLIU URIAS IN POLITICA. A murit Nicolae Ciuca! Tragedie în PNL

Primul rezultat al necropsiei lui Petrică Mâțu Stoian! De ce a decesat artistul?

Sursa: RomaniaTV