Primele declarații ale medicului care l-a tratat în camera hiperbară pe Petrică Mîțu Stoian, la clinica privată: „Eu l-am tratat. Nu cred că artistul a murit din cauza expunerii la oxigen”

Primele declarații ale medicului care l-a tratat în camera hiperbară pe Petrică Mîțu Stoian, la clinica privată: „Eu l-am tratat. Nu cred că artistul a murit din cauza expunerii la oxigen”

Medicul care l-a tratat pe medicul Petrică Mîțu Stoian a dat primele detalii cu privire la reacțiile adverse ce pot fi cauzate de terapia cu oxigen în camera hiperbară.

Cel care i-a administrat tratamentul în camera hiperbară lui Petrică Miţu Stoian este, de fapt, medic psihiatru, însă deține acreditare din partea Ministerului Sănătății, care îi permite să facă terapie cu oxigen în clinica din Reșița. Medicul a mărturisit că Petrică Mâțu Stoian a ajuns la spital cu o stare generală destul de bună, care s-a degradat ulterior.Alte Articole

Cu ce a rămas soția lui Petrică Mâțu Stoian după moartea …

A apărut primul caz de gripă din acest an. Andrei Baciu atrage …Noi tratamente împotriva COVID-19, avizate de Agenția Europeană …

Acesta a declarat că nu consideră că artistul Mîțu Stoian a murit din cauza terapiei cu oxigen administrate la clinica privată din Reșița.

„Eu l-am tratat! Nu cred că domnul Petrică Mîțu-Stoian a decedat din cauza expunerii la oxigen!

Acele discuții legate de această ‘explozie’ în termeni populari, aceste barotraume, nu se susțin pentru că în timpul tratamentului hiperbar pot apărea două tipuri de probleme.

Pot apărea probleme acute, pe fond mecanic, prin proces fizic al presiunii, caz în care leziunile apar în timpul terapiei sau imediat după și se manifesta cu durere, junghi toracic, dispnee’, a adăugat medicul, potrivit Antena 3.

Citește și…

ANUNTUL TRAGIC AL DIMINEȚII! DOLIU URIAS IN POLITICA. A murit Nicolae Ciuca! Tragedie în PNL

Sora lui Petrica Matu Stoian a rabufnit. Adevarul despre relatia dintre fratele ei si Niculina Stoican. Acum se stie clar…

Sursa: RomaniaTV