Rareş Bogdan spune că PNL nu acceptă premier PSD: „Poate fi Nicolae Ciucă, Emil Boc, Lucian Bode sau alt lider liberal. Nu poate fi Ludovic Orban, asta vă pot spune”

Rareş Bogdan spune că PNL nu acceptă premier PSD: „Poate fi Nicolae Ciucă, Emil Boc, Lucian Bode sau alt lider liberal. Nu poate fi Ludovic Orban, asta vă pot spune”

Rareş Bogdan susţine că singurul mandat pe care echipa de negociere liberală îl are este pentru un premier liberal, dar nu se vor bloca discuţiile pentru un anumit nume, PNL având mai mulţi lideri care pot fi variante, atâta timp cât preşedintele Klaus Iohannis ar accepta să îi desemneze.

”PNL a intrat în aceste negocieri, după o ședință destul de furtunoasă de BPN. Nu avem în acest moment mandatul de a discuta rotativa, pe modelul Israelului sau pe modelul Parlamentului European, care implică rotativa, în cazul Parlamentului European. Nu se pune problema, PNL nu a intrat în aceste negocieri pentru a accepta rotativa. Noi mergem exclusiv cu premier liberal. Sunt membri ai PNL, președinți de filiale, care vor opune la rotativă.Alte Articole

Sora lui Petrica Matu Stoian a rabufnit. Adevarul despre relatia …

Rareş Bogdan, despre majorarea pensiilor, salariilor şi alocaţiilor, …Vlad Voiculescu, despre incendiul de la spitalul din Ploieşti …

Rareş Bogdan: „Florin Cîţu este propunerea PNL, conform hotărârii BPN al partidului”

Florin Cîțu este președintele PNL și conform hotărârilor BPN este că președintele partidului este propunerea PNL. Cert este că PNL ia în calcul orice scenariu, în cazul în care nu va avea prima dată premierul. Acesta trebuie să fie exclusiv membru al PNL, nu poate să fie independent. Eu am și anunțat în cadrul negocierilor că mă voi opune unui independent și am suficientă influență în BPN să blochez o astfel de variantă.

Desemnearea premierului o face președintele Klaus Iohannis. Nicolae Ciucă poate fi o variantă, dar nu se rupe partidul nici dacă este Nicolae Ciucă, Emil Boc, Lucian Bode, Gheorghe Flutur, Rareș Bogdan sau alt lider PNL. Nu poate fi Ludovic Orban, asta vă pot spune.”, a spus Rareș Bogdan.

Citeşte şi: Vlad Voiculescu, despre incendiul de la spitalul din Ploieşti şi evacuarea pacienţilor din spitalul modular Leţcani: „Probabil îşi vor aduce aminte să dea vina pe mine sau pe Ioana Mihăilă”

Citește și…

ANUNTUL TRAGIC AL DIMINEȚII! DOLIU URIAS IN POLITICA. A murit Nicolae Ciuca! Tragedie în PNL

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru…

Sursa: RomaniaTV