Black Friday 2021 la eMAG. Oferte inedite la bilete de avion. Ce companii aeriene oferă vouchere cadou

Black Friday 2021 la eMAG. Oferte inedite la bilete de avion. Ce companii aeriene oferă vouchere cadou

Black Friday 2021 la eMAG. Cea de-a 11 ediţie se anunţă de-a dreptul fastuoasă. Reduceri de 330 de milioane de lei şi peste 4.5 milioane de produse se află anul acesta, de Black Friday 2021, în portofoliul eMAG.

În mai puţin de 24 de ore, cel mai mare retailer online dă startul zilei cu cele mai mari reduceri din an. Pentru această ediţie, eMAG a investit masiv într-un nou depozit, dar şi în tehnologie şi dublarea reţelei easybox.Alte Articole

Cu ce a rămas soția lui Petrică Mâțu Stoian după moartea …

Reduceri uriaşe de Black Friday 2021 la ITgalaxy. Preţuri de …Black Friday 2021. Oferte inedite la eMAG: voucher test RT PCR …

Black Friday 2021 la eMAG. Oferte inedite la bilete de avion

Printre ofertele prezentate de cei de la eMAG se numără vouchere pentru bilete de avion. Tarom şi Blue Air oferă reduceri, atât pentru curse interne, cât şi pentru cele externe.

Valoarea medie a coşului de cumpărături înregistrată vineri, în primele 30 de minute de la startul campaniei de reduceri Black Friday 2021, se situa la 322 de lei, în timp ce numărul mediu de tranzacţii era de 14 pe minut, arată datele în timp real ale procesatorului de plăţi online PayU.

Citeşte şi: Black Friday 2021. Oferte inedite la eMAG: voucher test RT PCR Covid 19, teste de anticorpi şi pachete de evaluare post COVID-19

Conform sursei citate, la ora 7:30, volumul total al tranzacţiilor se ridica la valoarea de 1,99 milioane de lei, în scădere 72,08% faţă de anul anterior, iar numărul total de tranzacţii se situa la 5.273, cu aproape 40% sub nivelul din 2020.

De asemenea, coşul mediu de cumpărături la plata în rate avea valoarea de 654 de lei.

Cât priveşte intenţia de cumpărare a consumatorilor în campania reducerilor, peste 50% dintre românii cu vârste cuprinse între 18 şi 65 de ani au declarat că vor să cumpere cel puţin un produs, o pondere ridicată fiind consemnată pe segmentul de vârstă 18 – 34 de ani, potrivit unui studiu telefonic realizat în perioada 22 – 28 octombrie de Kantar România.

Dintre aceşti potenţiali cumpărători, 64,6% intenţionează să cumpere de la magazinele online, iar bugetul alocat pentru Black Friday este de până la 1.000 de lei în cazul a peste o treime dintre respondenţi, între 1.000 şi 3.000 de lei pentru 40,7%, şi peste 3.000 de lei pentru 15,8%. La nivel general, media bugetului alocat de către români pentru cumpărăturile de Black Friday sare de 2.200 de lei.

Categoriile de achiziţii cele mai căutate de respondenţi sunt: electrocasnice mici, haine, televizoare, telefoane mobile, frigidere, încălţăminte, maşini de spălat, home & deco, laptopuri, cosmetice şi aragazuri, scrie Agerpres.

 

Citește și…

ANUNTUL TRAGIC AL DIMINEȚII! DOLIU URIAS IN POLITICA. A murit Nicolae Ciuca! Tragedie în PNL

Sora lui Petrica Matu Stoian a rabufnit. Adevarul despre relatia dintre fratele ei si Niculina Stoican. Acum se stie clar…

Sursa: RomaniaTV