Ludovic Orban le-a dedicat „un cântecel” foştilor colegi din PNL după excludere: „Podul de piatră s-a dărâmat”

Ludovic Orban le-a dedicat „un cântecel” foştilor colegi din PNL după excludere: „Podul de piatră s-a dărâmat”

Ludovic Orban a declarat, vineri, după ce a părăsit şedinţa PNL în care s-a propus excluderea sa din partid, că este mândru şi onorat că este victima unei găşti demolatoare care a luat o decizie absurdă, în loc să plece ei de la conducerea partidului.

„Această gaşcă demolatoare, pilotată din ce în ce mai vizibil de Klaus Iohannis a făcut praf partidul, a făcut praf democraţia, drepturile şi libertăţile membrilor PNL, care au fost împiedicaţi să îşi exercite dreptul de vot şi coaliţia de guvernare”, a spus Ludovic Orban.Alte Articole

Cu ce a rămas soția lui Petrică Mâțu Stoian după moartea …

Gabriela Firea îi anunţă pe bucureşteni că vor plăti mai …Cîţu se opune şi taxării marilor averi, propusă de PSD: …

Citeşte şi: Ludovic Orban, exclus din PNL după 29 de ani de activitate în partid: „Sunt liber să construiesc o nouă forță politică”

Fostul lider PNL a spus că ”ar trebui să le fie ruşine şi, când merg pe stradă să ţină ochii în pământ, şi să îşi ceară scuze până la finalul cariere politice care ar trebui să fie foarte rapidă, pentru minciuna repetată, pentru bătaia de joc faţă de români”.

”Klaus Iohannis ar trebui să îşi ceară scuze către cei şase milioane şi jumătate de români cărora le-a înşelat încrederea”, a mai spus Orban, arătând că decizia de astăzi nu a fost o întâmplare.

”Iohannis a intervenit nedemocratic şi neconstituţional pentru a mă schimba din funcţia de preşedinte al PNL, pentru că eu nu aş fi acceptat niciodată o înţelegere cu PSD”, a declarat Ludovic Orban, arătând că aici este vorba de premeditare şi trădarea cetăţenilor români, înşelarea speranţelor şi aşteptărilor celor care au crezut în Klaus Iohannis şi în PNL.

Ludovic Orban a afirmat că astăzi, ”Iohannis şi slugile lui din conducerea PNL, după ce au promis că scapă România de PSD, aduc PSD-ul la putere”.

Citeşte şi: Ludovic Orban, propus pentru excludere din PNL. Vot covârşitor împotriva fostului preşedinte PNL. Urmează validarea în Consiliul Politic Naţional

”Decizia de astăzi ma face un om liber, să îi reprezint pe toţi cetăţenii de bună credinţă, pe toţi oamenii din ţara asta care cred că au dreptul să fie reprezentaţi de oameni cu bun simţ”, a mai declarat Ludovic Orban.

„Astăzi, cei care condus PNL au transformat această formațiune politică într-un loc de prostituție politică, obligând membrii PNL să se prostitueze politic și să stea în pat cu dușmanul, trădându-și alegătorii. Nu am niciun fel de regret că am trăit această experiență, care mă va marca. După ce ai construit o casă timp de 31 de ani, după ce ai construit practic o mare familie, să vină niște străini în casă, să dea foc la casă, nu este plăcut. Numai că am întotdeauna în minte un cântecel pe care l-am învățat în copilărie, Podul de piatră:

Podul de piatră s-a dărâmat

A venit apa și l-a luat

Vom face altul

Pe mal, în jos

Altul mai trainic și mai frumos”, a încheiat Ludovic Orban discursul de la Parlament.

Citește și…

Scandalul i-a umflat tariful! Câți bani cere acum Niculina Stoican ca să cânte la o nuntă

Sora lui Petrica Matu Stoian a rabufnit. Adevarul despre relatia dintre fratele ei si Niculina Stoican. Acum se stie clar…

Sursa: RomaniaTV