Scandal de 50 de milioane de euro, Ilie Năstase îl acuză pe Ciprian Marica, finul său, că i-a furat Baza Voinţa. Reacţia nervoasă a fostului fotbalist

Scandal de 50 de milioane de euro, Ilie Năstase îl acuză pe Ciprian Marica, finul său, că i-a furat Baza Voinţa. Reacţia nervoasă a fostului fotbalist

Ilie Năstase a preluat Baza sportivă Voința, din București, în anul 2012, după mai multe procese cu Clubul Voința și MTS. Acum, după aproape zece ani, fostul tensiman susține că Ciprian Marica, nașul său, l-a păcălit și i-a „luat” baza, locul său în Fundația care o administrează fiind luat de tatăl și unchiul fostului fotbalist.

„Nu-mi vine să cred ce mi-a făcut Ciprian Marica! Mi-a luat baza Voința, m-a scos din Fundație! M-a anunțat acum avocatul! Am și probleme cu inima, am bypass, nu mă simt prea bine… L-a băgat pe taică-său în Fundația mea, imediat ce m-a scos pe mine! Și pe unchiul lui l-a introdus, nu-mi vine să cred. Nu am ce să discut cu el, o să discute avocatul. Stau cu soția mea și nu ne vine să credem ce se întâmplă”, a spus Ilie Năstase, pentru ProSport.Alte Articole

Cu ce a rămas soția lui Petrică Mâțu Stoian după moartea …

Nadia Comăneci, decorată de Iohannis şi răsfăţată cu zeci …Nadia Comăneci, regina gimnasticii mondiale, împlineşte 60 …

Citeşte şi Ce câștigă Ioana Simion de pe urma divorțului de Ilie Năstase: „Totul s-a năruit asemenea unui castel făcut din cărți de joc”

„M-a pus să semnezi niște procuri, niște acte și m-a păcălit. O să mă duc la poliție, la procuratură, unde va fi nevoie. Eu am vrut să fac lucruri bune și acum am fost izgonit”, a adăugat Ilie Năstase.

La rândul său, Marica s-a arătat foarte nervos când a fvst chestionat în legătură cu subiectul. „Nu-mi vine să cred. Am fost la restaurant cu el și cu soția lui chiar ieri (n.red. – joi) și totul era în regulă. Nu știu ce s-a întâmplat de ieri până azi. Acesta este un articol instrumentat, documentat, nu înțeleg cum s-a ajuns aici.

Dacă l-am scos din Fundație? Dar ce, ești procuror? Asta e o întrebare de procuror! Dacă are o problemă de încredere, o discut eu cu el, nu cu presa. Dacă e o neînțelegere financiară între noi este strict problema noastră.

O să discut și eu cu Ilie să văd de ce a declarat ce a declarat, pentru că îți spun sincer că tot nu îmi vine să cred. De la niște cuvinte se face un mare scandal și chiar nu e cazul între noi”, a declarat Ciprian Marica pentru ProSport.

Citeşte şi Ana Muntean rupe tăcerea despre aventura cu Ciprian Marica. „Nu am niciun fel de regret”

În cadrul emisiunii DigiSport Special, jurnalistul Decebal Rădulescu a înaintat ipoteza potrivit căreia conflictul dintre Marica și Ilie Năstase ar fi pornit de la bani, legaţi de afacerea pe care o conduc împreună. Mai mult, acesta l-a acuzat pe fostul fotbalist că ar fi tăiat zeci de copaci pentru a construi un hotel în inima Capitalei.

ProSport mai scrie că valoarea terenurilor administrate de Fundația „Ilie Năstase” este de aproximativ 50 de milioane de euro.

Citește și…

Scandalul i-a umflat tariful! Câți bani cere acum Niculina Stoican ca să cânte la o nuntă

Sora lui Petrica Matu Stoian a rabufnit. Adevarul despre relatia dintre fratele ei si Niculina Stoican. Acum se stie clar…

Sursa: RomaniaTV