Horoscop MARIANA COJOCARU. Karma grea, o perioadă cu certuri, trădări în amor şi accidente

Horoscop MARIANA COJOCARU. Karma grea, o perioadă cu certuri, trădări în amor şi accidente

Horoscop MARIANA COJOCARU.

Va fi o perioadă grea pentru că au loc mai multe eclipse. Din cauza acestui fenomen, cei mai mulți oameni vor fi debusolați și vor lua decizii extrem de greu, a spus astrologul la Antena Stars.  Alte Articole

Niculina Stoican a recunoscut tot, după moartea lui Petrică …

De ce e bine să pui bicarbonat de sodiu în tigaia în care …Greşeala pe care o faci atunci când găteşti supă cu găluşte. …

Berbec

Acești nativi nu știu ce să facă. Au tot felul de decizii de luat, dar nu găsesc soluția singuri. Au diferite dileme de natură karmică.

Taur

Acești nativi sunt ușor destabilizați, mai ales începând cu data de 19 noiembrie. E o perioadă de cumpene. Unii sunt foarte agitați în relațiile de familie, dar și în carieră.

Horoscop MARIANA COJOCARU. Gemeni

La acești nativi se schimbă brusc macazul karmic. Aceștia ar putea avea probleme în relație. Probleme pot întâmpina și în relațiile cu diverși colaboratori, parteneri. Contează extrem de mult ce decizii iau. Trebuie să rezolve problemele restante.

Horoscop karmic iarna 2021. Zodiile cu noroc mare de Sărbători, primesc sărutul sub vâsc şi multe cadouriRac

Eclipsa parțială de lună anunță o perioadă extrem de grea. Nativii sunt sfătuiți să fie foarte atenți în relație, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. În plus să nu neglijeze nici sănătatea.

Lei

Acești nativi vor fi influențați de eclipsa de soare. Dacă nu sunt atenți ar putea să fie implicați în accidente sau conflicte. O perioadă în care iau decizii extrem de greu.

Horoscop MARIANA COJOCARU. Fecioară

În viața acestor nativi este posibil să apară o răscruce. Se vor orienta greu și nu trebuie să ia decizii importante, pentru că s-ar putea să regrete mai târziu.

Balanță

În aceasta perioadă s-ar putea să fie implicați în diverse certuri sau trădări. Problemele acestea ar putea să marcheze emoțional nativii acestei zodii. Trebuie să fie atenți la sănătate, carieră, dar să nu neglijeze nici relațiile sentimentale.

Scorpion

De pe 19 noiembrie s-ar putea să aibă loc niște schimbări bruște.

Săgetător

Unii nativi vor fi afectați în zona profesională, alții în zona sentimentală. O perioadă care va fi marcată de supărări, trădări în dragoste, adulter.

Capricorn

Din cauza eclipselor, acești nativi vor fi puși în situații delicate, extreme. Nu vor știi exact ce să facă, ce decizii să ia.

Vărsător

Cuvântul cheie este constrângere. Unii nativi ar putea face lucruri pe care nu le doresc, alții sunt împinși de la spate în anumite acțiuni.

Horoscop MARIANA COJOCARU. Pești

Acești nativi vor trece și ei printr-o perioadă grea. Nu găsesc soluții pentru problemele care îi macină, chiar dacă se gândesc foarte mult.

Horoscop Mariana Cojocaru. Karma grea în următorii 7 ani, ce zodii uita de griji şi simt fiorii dragostei

Berbec

Începi să culegi în sfârșit roadele muncii din ultimii 10 ani. Nu de alta, dar ai așteptat destul și ai tras pe brânci, deși toate sacrificiile păreau zadarnice. Așteaptă-te ca succesul să devină o constantă în viața ta și nu mai amâna nimic, pentru că banii nu vor mai fi o problemă. În plus, e posibil ca în familia ta să își facă loc încă un membru. Nu îți spunem mai multe, te lăsăm să descoperi toate surprizele de unul singur.

Horoscop Mariana Cojocaru Taur

Va trebui să iei decizii dificile în carieră şi în viaţa de familie. Fii cumpătat şi chibzuit, pentru că altfel vei avea mari probleme financiare în următorii ani. Încearcă să păstrezi familia cât mai unită și să judeci cât mai rațional cu putință de fiecare dată când ești pus în această situație.

EXCLUSIV Astrologul Mariana Cojocaru, în moarte clinică după un accident rutier. Cum a sunat la 112 după ce a fost bătută de soţ VIDEO

Gemeni

Urmează cinci ani plini de pasiune. Da, ai auzit bine. Dragostea va fi la loc de cinste, însă ai grijă, nu flirta chiar cu toate fetele care îți ies în cale. Nu de alta, dar vei întâlni sufletul pereche și ar fi păcat să dai cu piciorul tocmai acelei relații care te va face să te simți împlinit din toate punctele de vedere. Nici profesional nu o vei duce rău, mai ales că e foarte posibil să primești o funcție de conducere și, bineînțeles, să îți rotunjești serios veniturile.

Rac

Exportul de relaţii e important în viaţa voastră. Aventurierii o păţesc, şi-o fură de la realitate. Trădările în amor sunt aspru sancţionate de Eclipsa Totală de Lună de Lună din Vărsător şi de planetele retrograde din Capricorn. Unii pot primi cartonaşe galbene şi roşii pentru netrebnicii şi nebunii de alcov. Familiştii adevăraţi ai zodiei vor fi ocoliţi de astfel de aspecte astrale.

Horoscop Mariana Cojocaru Leu

Viața amoroasă îți va mai da bătăi de cap încă vreo trei ani de acum încolo, după care vei trage linie. Nu va mai exista cale de mijloc sau loc de compromisuri. Apoi vei repune cariera pe primul plan. Sorții de izbândă vor fi ai celor care muncesc din greu și cu dăruire.

Fecioară

Atenție la schimbările care urmează să se facă la locul de muncă. Mercur Retrograd este în Leu, așa că ai mare grijă la duşmani, la persoanele care vă pot bârfi pe la spate sau îți pot pune piedici în ascensiunea profesională.

Balanţă

Luptă să rezolvi chestiuni presante care te macină de mult timp. Fii eficient în tot ce faci şi rezolvă problemele cât mai repede posibil. Stai bine cu sănătatea, așa că poți face față oricăror provocări. Vei discerne ce e bine și ce este rău, vei renaște din propria cenușă ca pasărea Phoenix. Nimic nu îți va mai părea imposibil, mai ales dacă bați fierul cât e cald.

 Scorpion

Devii popular, veniturile îți cresc, dar alegerile tale te aduc în pragul unor schimbări decisive. Poate este vorba de o nouă reședință, chiar și în altă țară, de a găsi modalitatea și locul în care să te împlinești ca individ în toate sectoarele vieții.

Săgetător

Următorii 7 ani vor trece ca și când ai de depășit teste, obstacole, de învățat lecții. Cum nimic nu este întâmplător în Univers, vei trage foloasele din toate acestea și te vei împlini. Vei simți cum familia este cel mai important dar și vei face totul ca să o protejezi. Astrele îți sunt favorabile până în 2026.

Capricorn

Nu vei mai privi în trecut, pentru că prezentul îți oferă destule satisfacții. Încrederea în sine îți va spori proporțional cu câștigurile obținute și vei ști cu siguranță că ai făcut alegerile corecte, chiar dacă îndoiala va mai încerca uneori să se strecoare în sufletul tău.

Horoscop Mariana Cojocaru Vărsător

Nimeni nu va fi mai ambițios decât tine în următorii 7 ani. Vei lupta în fiecare zi pentru ceea ce crezi și vei face totul să devii ce îți dorești. Veiturile vor crește, cel mai înalt munte pe care acum îl consideri de netrecut va fi în curând la picioarele tale.

Pești

Satisfacții, dar și despărțiri, una caldă, alta rece. Cam așa vor trece pentru tine următorii 7 ani. E posibil chiar să renunți la unii oameni din viață ta de până acum, însă nu ai de ce să regreți. Norocul te însoțește la fiecare pas, iar relațiile cu rudele sunt din ce în ce mai bune. Totuși, pot apărea și capcane, așa că fii cu ochii în patru.

Citește și…

Viorel Lis, în stare gravă la spital. Toţi se roagă pentru el

Cu ce a rămas soția lui Petrică Mâțu Stoian după moartea artistului. Total neașteptat

Sursa: RomaniaTV