Masca purtată de Simona Halep este singura din lume care dezactivează virusurile, fiind auto-sterilizantă. Cât costă şi ce o face specială!

Masca purtată de Simona Halep este singura din lume care dezactivează virusurile, fiind auto-sterilizantă. Cât costă şi ce o face specială!

 

Numărul 2.0 înseamnă că aceasta este următoarea generație a respiratorului nano auto-sterilizant VK RespiPro, care este certificat ca aparat de respirat de clasă FFP2. VK RespiPro 2.0 folosește un nou tip de căști, care sunt mai flexibile, nu se taie, nu împing în spatele urechilor și, astfel, asigură un confort maxim la purtare.

Mască auto-sterilizantă împotriva virusurilor FFP2 Respilon VK RespiPro 2.0, două bucăți, marimea M, preț 98 lei. Se poate cumpăra online de pe site-urile de specialitate. Pe eMAG, găsiți ”Set 10 Mască protecție facială, RespiPro Vk, FFP2, cu oxid de cupru accelerat, maro, polipropilenă, 3 straturi, M”, la prețul de 440 lei.

Cum funcționează masca purtată de Simona Halep. Măștile de protecție Respilon VK RespiPro funcționează pe principiul unei bariere duble. Membrana din nanofibre acționează ca un filtru de protecție fiabil. Deși nu se poate vedea cu ochiul liber, captează până la 99.9% din virusuri, după cum confirmă testele din laboratorul american Nelson Labs. Straturile cu oxidul de cupru accelerat din partea interioară și exterioară a măștii dezactivează virusurile captate. Respilon VK RespiPro sunt măști de protecție potrivite atât pentru copii, cât și pentru adulți, potrivit DCNews.

 

Sursa: RomaniaTV