Dan Barna: PNL a fost din nou transformat în partid remorcă şi agăţat de căruţa PSD

Dan Barna: PNL a fost din nou transformat în partid remorcă şi agăţat de căruţa PSD

Dan Barna a declarat, marţi, că Florin Cîţu este constructorul coaliţiei PNL-PSD.  “Comedia continuă. E ceea ce auzim de un număr de zile, Florin Cîţu spune orice variantă, dar PNL să aibă primul premier pe rotativ sau pe toată durata mandatului. PSD spune exact acelaşi lucru, dar invers. PSD a partidul mai mare, trebuie să aibă premierul şi nu îşi pune problema să aibă PNL un premier pe toată durata mandatului. Lucrul nou e că Florin Cîţu şi-a internalizat conceptul de coaliţie cu PSD, este constructorul coaliţiei PSD-PNL şi dacă până acum câteva zile făcea diverse jonglerii, acum vorbeşte cu gura plină despre coaliţia PSD – PNL. E un semn de adevăr. Da, Florin Cîţu a construit o coaliţie PNL-PSD şi e foarte mândru de ea în acest moment”, a afirmat vicepreşedintele USR.

Dan Barna: „Preşedintele îşi doreşte Guvernul său şi îl construieşte cu PSD. Ar fi o umilire foarte bună pentru PSD ca premier să fie Cîţu”Alte Articole

A murit. Fiica lui Vadim Tudor a rămas văduvă…

EXCLUSIV. Alexandru Rafila despre certificatul verde: „Dacă …Kelemen Hunor atrage atenţia că e nevoie urgentă de Guvern: …

El a menţionat că nu există niciun semn în acest moment că PNL şi PSD nu vor ajunge să formeze un Guvern, precizând însă că această coaliţie nu va funcţiona.  Dan Barna a mai precizat că sunt mulţi membri PNL care nu sunt de acord cu decizia de a face coaliţie cu PSD.

“Sunt foarte mulţi membri PNL care nu sunt deloc…unii cu poziţie de decizie, alţii membri simplu sau aleşi locali cu relevanţă importantă  în partid, care sunt nu nemulţumiţi, care sunt revoltaţi de faptul că PNL-ul a fost din nou adus, transformat în partid remorcă şi agăţat de căruţa PSD-ului.  (…) Înţeleg foarte clar că lozul Florin Cîţu a fost un pariu necâştigător pentru PNL care iată se transfomă într-un partid rămas la remorca PSD”, a transmis vicepreşedintele USR.

Dacian Cioloş şi Dan Barna condamnă PNL pentru alegerea de a guverna cu PSD: „Trecem în opoziţie la vechile partide / PNL a ales dezonoarea şi trecutul. A ales PSD”

Barna a mai transmis că programul de guvernare este stabilit de doi premieri daţi afară de PSD: Grindeanu şi Cîţu.

“Sunt foarte mulţi români foarte dezamăgiţi, revoltaţi, sentimentul că au ieşit în stradă şi astăzi guvernul României, programul de guvernare este stabilit de doi premieri daţi afară de PSD: Grindeanu şi Cîţu”, a mai precizat Barna.

Citește și…

Familia lui Vadim Tudor, în doliu…. A MURIT la doar 4 luni de la nuntă! CE TRAGEDIE! Abia ACUM s-a aflat

Maria Loga intervine în scandalul de după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Adevărul despre relația dintre artist și Niculina Stoican: „O spun răspicat!”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV