Încredibilă aventură a femeii din munți, nevoită să meargă două zile pentru a face rost de mâncare VIDEO

Încredibilă aventură a femeii din munți, nevoită să meargă două zile pentru a face rost de mâncare VIDEO

O femeie a împărtășit teribila aventură de două zile pe care trebuie să o întreprindă de fiecare dată când trebuie să își achiziționeze alimentele de strictă necesitate dintr-un magazin.

Sinead Meader locuiește într-o zonă foarte îndepărtată a teritoriului Yukon din Canada și trebuie să facă o călătorie de 1.090 km dus-întors cu mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat supermarket, uneori în condiții extrem de periculoase.Alte Articole

A murit. Fiica lui Vadim Tudor a rămas văduvă…

Principalele grupuri politice din Parlamentul European cer îngheţarea …Cutremur violent, în câteva secunde s-a dat alarma în centrele …

O femeie a scăpat ca prin minune dintr-un Logan strivit între două TIR-uri, după un accident pe centura din Craiova VIDEO

Tânăra, care este specialist în nutriție, și-a documentat o parte din această inedită experiență prin intermediul unui clip postat pe TikTok.

@sineadmeader

#exploreyukon #yukon #nativetiktok #isolatedlife

♬ Snow (Hey Oh) Part1 – Red Hot Chili Peppers

„Poate fi obositor, dar priveliștea este cu siguranță frumoasă.”

Potrivit lui Meader, cel mai apropiat oraș Whotehorse este „la cinci ore distanță fără semnal la telefonul mobil”.

Odată ajunsă la supermarket, cheltuiește între 200 și 700 Euro pentru aprovizionarea cu alimente conservate și congelate care să-i ajungă o lună sau două.

Călătoria este o experiență atât de obositoare încât Meader merge doar o dată la șase sau opt săptămâni și de obicei stă noaptea în oraș înainte de a lua drumul spre casă, de 544 km.

Acest lucru se datorează faptului că ea s-ar putea confrunta cu o ceață polară. Meader explică în videoclip cum se manifestă acest fenomen.

O femeie a mâncat din cenușa soțului decedat și a slăbit 20 de kilograme. Obsesie periculoasă: „Nu mă pot opri. Este ca adrenalina” VIDEO

„Vizibilitatea este limitată chiar și în condiții clare. Animalele pot alerga pe drum sau poți leșina la volan. Este posibil să nu vezi o mașină și să nu ai serviciu de telefonie mobilă. Trebuie să circul cu 30 de metri la oră în unele zone. Deci nu, hotelul nu este o risipă de bani.”, explică femeia.

Ea adaugă că în regiunea unde locuiește există un mic magazin la o stație de benzină, doar că are prețuri foarte ridicate și găsește doar alimente elementare, cum ar fi pâine, unt de arahide, lapte, relatează The Independent.

Citește și…

Familia lui Vadim Tudor, în doliu…. A MURIT la doar 4 luni de la nuntă! CE TRAGEDIE! Abia ACUM s-a aflat

Maria Loga intervine în scandalul de după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Adevărul despre relația dintre artist și Niculina Stoican: „O spun răspicat!”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV