Jojo dezvăluie motivul pentru care evită să arate fața copiilor ei: „Nu-mi place să-i expun foarte mult. M-am pus în locul lor”

Jojo dezvăluie motivul pentru care evită să arate fața copiilor ei: „Nu-mi place să-i expun foarte mult. M-am pus în locul lor”

Jojo a fost invitată în platou la Prima TV, unde a vorbit despre viața de familie și cariera profesională. Vedeta a recunoscut că îi este destul de dificil să îmbine aceste două aspecte ale vieții sale și a mărturisit că omul care o ajută cel mai mult este chiar soțul ei, Paul Ipate.

Jojo şi-a surprins fanii: a apărut cu burtică de gravidă pe internet. „Aflăm dacă avem gemeni” FOTOAlte Articole

Acesta este cel mai mare secret al lui Gigi Becali. Cine este …

Vica Blochina s-a îngrăşat enorm şi a ajuns de nerecunoscut! …Anamaria Prodan a dat cărţile pe faţă privind mariajul cu …

De asemenea, blondina a mai vorbit și despre următorul proiect, un serial de televiziune pe care publicul îl va putea urmări din primăvară și la care a colaborat cu echipa lui Tony Grecu.

„Este vorba despre un serial în care voi juca și care o să apară în primăvară. La acest proiect am colaborat cu echipa mea, echipa lui Tony Grecu, producător Alice Dumitrescu. Va fi un proiect frumos, executat profesionist de calitate.

Paul este un partener de nădejde, un om pe care mă pot baza de fiecare dată. Încercăm să ne facem programul astfel încât atunci când unul dintre noi are treabă, celălalt să suplinească. Ne ajută și părinții noștri.”, a mărturisit Jojo.

Jojo a mai dez văluit și motivul pentru care evită să-și expună copii în fața camerelor de filmat sau pe social-media. Vedeta consideră că peste câțiva ani, aceștia nu vor dori să fie persoane publice și de aceea nu vrea să existe imagini cu ei în mass-media.

Jojo, despre pictorialele din Playboy şi scenele nud din filmul Poker: „Nuditatea era adusă la un rang de artă”

„Nu-mi arăt copiii cu fața, nu-mi place să-i expun foarte mult, deși știu că acum este un lucru care a devenit normal sau natural. M-am pus în situația lor și mi-am spus că poate peste câțiva ani ei nu vor dori să fie persoane publice și să existe tot felul de poze sau filmulețe cu ei pe internet și de aceea m-am gândit să-i protejez.”, a mai spus vedeta.

 

Citește și…

Familia lui Vadim Tudor, în doliu…. A MURIT la doar 4 luni de la nuntă! CE TRAGEDIE! Abia ACUM s-a aflat

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru…

Sursa: RomaniaTV