Mezzosoprana Andreea Ilie, ironică la adresa lui Dan Bittman, fostul ei iubit: „Vaccinaţi-vă”

Mezzosoprana Andreea Ilie, ironică la adresa lui Dan Bittman, fostul ei iubit: „Vaccinaţi-vă”

Mezzosoprana Andreea Ilie, ironică la adresa lui Dan Bittman. De pe platourile de filmare, artista a postat un mesaj pro vaccinare pe Instastory, folosindu-l drept exemplu negativ pe Dan Bittman, nimeni altul decât fostul ei iubit.

Citeşte şi: Dan Bittman a izbucnit din nou: „Am ajuns, după 30 de ani, tot la perioada ceauşistă. Ne spun poveşti, ne mint în faţă”Alte Articole

A murit. Fiica lui Vadim Tudor a rămas văduvă…

EXCLUSIV Oana Lis, adevărul despre starea lui Viorel: „Este …Mihaela Bilic, despre intoleranţa la lactoză. Cum se poate …

Mezzosoprana Andreea Ilie, ironică la adresa lui Dan Bittman

Actuala iubită a lui Bobby Păunescu a scris: „Vaccinați-vă, nu faceți ca Battman!„, punând pe fundal melodia „Banii vorbesc„, a trupei Holograf.

Încă de la începutul pandemei de Covid-19, Dan Bittman a făcut declarații controversate despre coronavirus, îndemnând oamenii să iasă în stradă pentru a protesta împotriva restricțiilor luate de autorități.

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman, a pornit mişcarea „NU VREAU” în rândul românilor, prin care îi îndeamnă pe aceştia să-şi declare neîncrederea în autorităţi şi în măsurile adoptate pentru prevenţia răspândirii Covid.

„Vreau să aprind aici în emisiunea ta o făclie, să văd dacă sunt un fraier în țara mea și sunt un dobitoc care apare pe la emisiuni și mă înjur cu autoritățile. Fiecare dacă poate să-și facă o poză acasă să o pună pe Facebook, dacă mai e voie, cred că e voie, să scrie pe ea. Dacă au curaj, să apară pe Facebook cu o hârtie pe care să scrie nu vreau.

Este ca în filmul ăla cu maimuțele și prima maimuță zice că nu vreau. Nu vreau să vă cred. V-am lăsat doi ani de zile să mă mințiți în față. Nu vreau să cred că ne vreți binele când, de fapt, ne vreți răul”, a spus Dan Bittman la Aleph News.

Citește și…

Familia lui Vadim Tudor, în doliu…. A MURIT la doar 4 luni de la nuntă! CE TRAGEDIE! Abia ACUM s-a aflat

Maria Loga intervine în scandalul de după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Adevărul despre relația dintre artist și Niculina Stoican: „O spun răspicat!”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV