Petrică Mîțu Stoian și-a simțit sfârșitul aproape. S-a miruit chiar înainte de a pleca la clinică

Petrică Mîțu Stoian și-a simțit sfârșitul aproape. S-a miruit chiar înainte de a pleca la clinică

Petrică Mîțu Stoian și-a simțit sfârșitul aproape. Mai mulți colegi de breaslă ai artistului confirmă această ipoteză. La înregpstrările care au avut loc cu două zile înainte de decesul său, artistul le-a transmis colegilor că sunt ultimele filmări la care mai participă.

Petrică Mîțu Stoian și-a simțit sfârșitul aproapeAlte Articole

Prima reacție a Lidiei, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, după …

Câştigători „Mireasa” sezonul 4. Anunţul făcut …Andreea Bălan iubeşte din nou? Cum a fost surprinsă cântăreaţa

Steliana Sima a primit un mesaj de la el care sună a mesaj de rămas bun. Doru Gușman a mărturisit că, în ultima lună de viață, Petrică Mîțu Stoian se schimbase mult.

Citeste si Bombă! Conflictul dintre Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican, confirmat chiar de artist cu câteva zile înainte să moară: „Manageri numiți politic în funcții pe care nu le cunosc. Din cauza lor m-am pensionat”

„Nu am simțit că se apropie ceva rău, dar el cred că da! El cred că a simțit, nu mai era Petre pe care îl știam cu o lună înainte. Înainte să urce în mașină să plece la clinică, s-a dus, a luat mir, s-a miruit și a plecat!”, a dezvăluit Doru Gușman la priveghiul regretatului artist.

Artistul mehedințean, extrem de credincios: „Mă simt tot timpul aproape de tâmpla lui Dumnezeu”

Petrică Mîțu Stoian era foarte credincios. Acasă își construise un adevărat altar. Fusese de două ori în Israel, unde s-a și botezat.

„Am mers la sărbători importante, la Nașterea Domnului am fost în Bethleem, la iesle. Am fost și de Paște. De două ori am fost în Israel, m-am și botezat. Toate icoanele mele sunt sfințite, aduse din Israel. Mă simt aproape de Dumnezeu, mă simt aproape de tâmpla Lui tot timpul”, mărturisea Petrica Mîțu Stoian într-un interviu realizat cu mai mulți ani în urmă de regretatul Aurelian Preda.

Citeste si Iubita secretă a lui Petrică Mîţu Stoian. Declaraţiile făcute de regretatul artist: „Am o relaţie, sunt foarte bine”

Constantin Enceanu a vrut să-l împiedice să urmeze terapia cu oxigen hiperbaric

Constantin Enceanu a vorbit la Romania TV despre presimțirea înfiorătoare pe care a avut-o în ceea ce privește decizia maestrului Petrică Mîțu Stoian de a merge la clinica privată din Reșița pentru a se trata de simptome post-Covid.

„Nu ştiu de ce. Aveam o presimţire că ceva este în neregulă, mai ales că l-am întrebat: de unde ştii tu de clinica asta? Mi-a zis: „De pe net, de pe Facebook ştiu”.

N-ai găsit altă clinică decât aia de la Cuca Măcăii, cum mai glumim noi? Nu, că e bine. Dar de unde ştii că e bine?

Am insistat. Am presimţit eu că ceva nu e în regulă. Am abordat subiectul ăsta de două ori cu el. O dată când am terminat filmările şi o dată când ajunsese el în Craiova şi oarecum convorbirea noastră telefonică era pe final…I-am spus: băi, eşti nebun? Chiar eşti hotărât să pleci? Da, frăţioare. Vreau să mă fac bine sănătos. Asta a fost toată discuţia.

Mi-a spus că 15 sau 20 de şedinţe i-au recomandat (cei de la clinica), dar până la urmă a ales 15 şedinţe să facă”, a adăugat Constantin Enceanu.

Citește și…

Familia lui Vadim Tudor, în doliu…. A MURIT la doar 4 luni de la nuntă! CE TRAGEDIE! Abia ACUM s-a aflat

A murit. Fiica lui Vadim Tudor a rămas văduvă…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV