Theo Rose a ajuns cu simptome serioase la medic după ce s-a vindecat a doua oară de Covid-19. „Am tușit, m-a durut în piept”

Theo Rose a ajuns cu simptome serioase la medic după ce s-a vindecat a doua oară de Covid-19. „Am tușit, m-a durut în piept”

Theo Rose s-a îmbolnăvit de Covid-19 a doua oară, dar din fericire artista a trecut prin boală fără să întâmpine foarte mari probleme de sănătate.

Cu toate că valul patru al pandemiei a făcut ravagii în România, cântăreața refuză și acum să se vaccineze. Recent Theo Rose a ajuns din nou la medic deoarece a manifestat simptome destul de serioase după ce s-a vindecat de Covid. Cântăreața tușea și acuza dureri în piept, situație care a determinat-o să facă un control amănunțit al stării de sănătate.Alte Articole

Fiica lui Vadim Tudor a rămas văduvă. A murit…

Cozonacul secuiesc. Care este cea mai bună reţetă și ce istorie …O fostă vedetă de la Antena 1 a rămas fără soț în ultimele …

„N-am nimic la plămâni. Am fost să-mi fac o radiografie, că m-am speriat că am tușit ieri de câteva ori și m-a durut în piept.

Am zis gata, cancer, ce o fi ăsta. Mi-am făcut o programare și am făcut radiografia și n-am nimic. Sunt puțin inflamați plămânii că am avut COVID recent, evident.”, a declarat artista, potrivit WowBiz.

 

 

Citește și…

Familia lui Vadim Tudor, în doliu…. A MURIT la doar 4 luni de la nuntă! CE TRAGEDIE! Abia ACUM s-a aflat

Maria Loga intervine în scandalul de după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Adevărul despre relația dintre artist și Niculina Stoican: „O spun răspicat!”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV