Tragedia zdruncină familia lui Vadim. Fiica „Tribunului”, în doliu la patru luni de la căsătorie

Tragedia zdruncină familia lui Vadim. Fiica „Tribunului”, în doliu la patru luni de la căsătorie

Fiica lui Vadim Tudor, Lidia, a fost copleșită de durere atunci când și-a pierdut tatăl în urmă cu șase ani. Recent, Lidia a fost zduncinată de o altă tragedie când soțul ei, cu 20 de ani mai în vârstă, a murit la doar patru luni de la căsătorie.

Anul acesta, Lidia, fiica lui Vadim, s-a căsătorit cu alesul inimii, un scriitor cu 20 de ani mai în vârstă decât ea. Tânăra nu avea să fie condusă la altar de tatăl ei, însă se împăcase cu acest gând deoarece, urma să își întemeieze propria familie.Alte Articole

Acesta este cel mai mare secret al lui Gigi Becali. Cine este …

Clinica Nera, acuzată de moartea lui Petrică Mîțu Stoian, …Alexandra Stan dezvăluie de ce a divorţat la doar cinci luni …

După numai patru luni de la cununia civilă, pe 16 octombrie, soțul Lidiei a murit brusc, iar vestea a îndurerat-o teribil pe tânăra care a devenit brusc văduvă.

Ceremonia funerară avea să aibă loc în mare secret. Au participat rudele și câțiva prieteni foarte buni, notează CanCan.

Cum arată vila din Cotroceni a lui Vadim Tudor, la 5 ani de la moartea sa. Detaliul care i-a făcut pe români să se întristeze!

Corneliu Vadim Tudor, fost senator și fondator al Partidului România Mare, a decedat pe 14 septembrie 2015, la 65 de ani. Moartea a survenit ca urmare a unui infarct. Ajunsese la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei după ce i s-a făcut rău. Starea ”Tribunului” s-a agravat și a suferit infarctul. A fost operat, dar avea să-și piardă viața nu după mult timp.

A fost înmormântat la Cimitirul Ghencea, acolo unde familia sa are două locuri de veci. Potrivit Lidiei, Corneliu Vadim Tudor şi-a prevestit moartea.

EXCLUSIV. Fiica lui Vadim Tudor, declaraţii emoţionante despre Florin Condurăţeanu: „Se bucură că se întâlneşte cu tata din nou, în altă dimensiune”

“Tata avea nişte vise, să zicem, mai puternice, în care i se arătau întâmplări din viitor. De exemplu, moartea Patriarhului Teoctist. L-a visat în sicriu şi el participa la înmormântarea lui. A visat-o pe mama lui fără o măsea. De fiecare dată când îi apărea mama lui în vis, ştia că se va întâmpla ceva rău. Cred că şi la moartea fratelui său, Pavel, a visat-o. Şi-a visat şi înmormântarea.

O mulţime de oameni duceau pe braţe un politician îmbrăcat în alb. Nu ştia că era el. Noi de visul ăsta n-am ştiut. Ne-a povestit altcineva.

Îl marcau visele astea. Credea în visele acestea pentru că le-a simţit pe pielea lui. (…) Eu n-am avut niciodată astfel de vise până să moară el. Visele cu el îmi arată ceva. Şi ştiu sigur, că am verificat”, a declarat Lidia Vadim Tudor la Antena Stars.

Fiica lui Vadim Tudor se mărită! Relaţie controversată între cei doi miri! Ar fi o diferență de vârstă de 20 de ani

Fata lui Vadim Tudor se mărită! Lidia, fiica cea mare a fondatorului PRM, se va căsători cu un scriitor în vârstă de 50 de ani, spune cancan.ro.

Surse apropiate din familie spun că fiica cea mare a lui Vadim și-a dorit ca evenimentul nunții sale să se desfășoare într-o totală discreție. Se pare că Lidia în vârstă de 30 ani se va căsători cu un bărbat de 50 de ani.

”Nu era un părinte care să ofere libertate totală. Miza foarte mult pe mama pentru educarea noastră. El nu se implica în alegerile noastre. Nu puteam să ne facem un tatuaj, am fost crescute cu nişte valori şi principii. Nu i-am prezentat niciodată pe nimeni, niciun iubit.

Nu conştientizăm încă ce s-a întâmplat. Tata era un creştin, le promova şi credea în ele cu adevărat. Nu ştiu să fi avut o ultimă dorinţă, pentru că el nu se gândea la moarte.

Tata avea nişte vise, să zicem, mai puternice, în care i se arătau întâmplări din viitor. De exemplu, moartea Patriarhului Teoctist. L-a visat în sicriu şi el participa la înmormântarea lui. A visat-o pe mama lui fără o măsea. De fiecare dată când îi apărea mama lui în vis, ştia că se va întâmpla ceva rău. Cred că şi la moartea fratelui lui, Pavel, a visat-o. Şi-a visat şi înmormântarea.

Eram în curtea Mănăstirii de la Curtea de Argeş, era multă lume, multă presă. Dintre ei, a apărut şi tata. Am ajuns la el şi l-am ţinut de mână. Apoi, am intrat într-un fel de castel şi am stat de vorbă. Mă întrebam ce căutam noi la Curtea de Argeş, după care a murit Regina Ana, după o lună. (…) După, eram la mormântul lui, împodobit. Şi pe mormânt erau panglici tricolore care formau numărul 18. N-am aflat nici până în ziua de astăzi ce au însemnat. Este singurul vis care nu s-a întâmplat încă’’, a declarat, în urmă cu câțiva ani, fiica lui Vadim Tudor.

 

Citește și…

A MURIT CHIAR ACUM. S-a anunțat o tragedie cumplită! ESTE ȘOC TOTAL

Adevărul rușinos despre Cosmin Natanticu de la Asia Express. Cum l-a prins Augustin Viziru cu soția lui, Oana Mareș. Imediat, a băgat divorț…

Sursa: RomaniaTV