Vedetele care participă la Survivor România. Premiul oferit este de 100.000 de euro

Vedetele care participă la Survivor România. Premiul oferit este de 100.000 de euro

Vedetele care participă la Survivor România. şi vor concura pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro sunt: Adrian Nartea, actorul din serialul „Vlad”, Otilia Bilionera și Marian Drăgulescu, care au mai fost implicați și în alte reality-showuri, cum ar fi „Asia Express” sau „Ferma vedetelor”.

Citeşte şi: Primele imagini cu apartamentul lui Zanni pe care l-a achiziționat cu banii de la Survivor VIDEOAlte Articole

A murit. Fiica lui Vadim Tudor a rămas văduvă…

Petrică Mîțu Stoian și-a simțit sfârșitul aproape. S-a …Câştigători „Mireasa” sezonul 4. Anunţul făcut …

Vedetele care participă la Survivor România

”Oamenii ar trebui, în primul rând, să-și facă un examen de conștiință fizic și spiritual, până să facă partea practică – să completeze formularul de înscriere. Ei trebuie să știe că vor să ajungă acolo și că totemul de imunitate e ceea ce își vor dori mai mult decât orice pe lumea asta.

Traseele sunt extrem de solicitante, competiția este pe bune, reală: alergare, anduranță, determinare, focus. Asta este Survivor: mai vine o zi, mai vine o luptă”, spune Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii.

Regulile Survivor sunt clare: concurenții sunt împărțiți în două triburi care luptă zi de zi în provocări pentru imunitate și alte avantaje. După fiecare luptă pentru imunitate, o echipă se vede nevoită să-și elimine unul dintre membrii. Este o competiție dificilă în care există un singur Supraviețuitor: cel care pleacă acasă cu titlul și marele premiu.

”Ne bucurăm să anunțăm că în 2022 vom adăuga acest format incredibil în portofoliul nostru de programe. Survivor este deja un show de scucces în România, dar vom adăuga la semnătura puțin din ceea ce înseamnă PRO TV, ceea ce reprezintă garanția divertismentului de cea mai înaltă clasă”, a declarat Antonii Mangov, director de Programe PRO TV.

Citește și…

Familia lui Vadim Tudor, în doliu…. A MURIT la doar 4 luni de la nuntă! CE TRAGEDIE! Abia ACUM s-a aflat

Maria Loga intervine în scandalul de după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Adevărul despre relația dintre artist și Niculina Stoican: „O spun răspicat!”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV