Alexandru Arşinel a primit un diagnostic crunt în spital. Medicii mai au o singură soluţie pentru a-l salva!

Alexandru Arşinel a primit un diagnostic crunt în spital. Medicii mai au o singură soluţie pentru a-l salva!

Alexandru Arşinel a primit un diagnistic crunt în spital. Testat pozitiv cu Covid-19, Alexandru Arșinel a fost internat în aprilie, alături de soție, iar sechelele l-au obligat să se interneze din nou.

Alexandru Arşinel a primit un diagnostic crunt în spitalAlte Articole

A murit. Fiica lui Vadim Tudor a rămas văduvă…

Mihai Trăistariu, dezvăluiri înfiorătoare despre tatăl agresiv …Raluca Bădulescu, sedată la volan. Vedeta de la „Bravo …

„Inima mea se pare că are nevoie de o reparație generală, dacă mă pot exprima așa. Și atunci am ales un spital renumit pentru asta. Totul se trage de la nenorocirea aia de COVID-19, care mi-a dereglat organismul. Voi rămâne internat câteva săptămâni. Nu știu exact să vă spun acum perioada cu exactitate. Ce știu e că medicii au nevoie să se uite cu multă atenție la inima mea”, a declarat Alexandru Arşinel pentru Impact.

Alexandru Arşinel este de nerecunoscut. Prima apariţie după ce a fost infectat cu Covid-19

Alexandru Arșinel, în vârstă de 82 de ani, a mărturisit că regretă că starea actuală de sănătate nu-i permite să se îngrijească cum trebuie de marcarea, pe 23 noiembrie, a patru ani de la moartea fostei sale colege de scenă, Stela Popescu. „Parcă ar fi un mic blestem că perioada asta din an mă prinde cu tot felul de probleme personale, care nu suportă amânare, în loc să încerc să mai fac câte ceva pentru memoria dragii mele colege (n.r. – Stela Popescu). Probabil că Stela mă caută, deja. Cine știe?”, a mai spus Alexandru Arşinel.

Citește și…

Familia lui Vadim Tudor, în doliu…. A MURIT la doar 4 luni de la nuntă! CE TRAGEDIE! Abia ACUM s-a aflat

Maria Loga intervine în scandalul de după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Adevărul despre relația dintre artist și Niculina Stoican: „O spun răspicat!”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV