Cătălin Drulă răbufneşte după ce directorul Metrorex a fost revocat. „De ce să se lupte PNL cu mafia din subteran?”

Cătălin Drulă răbufneşte după ce directorul Metrorex a fost revocat. „De ce să se lupte PNL cu mafia din subteran?”

Deputatul USR Cătălin Drulă a dat de înţeles că PNL nu ar vrea „să lupte cu mafia de la metrou”.

„PNL l-a dat afară pe Ștefan Paraschiv, omul care a pus «ranga» pe cartelul de la metrou. De ce să se lupte PNL cu mafia din subteran? Și ei, și PSD-ul au coabitat cu ea zeci de ani. Așa că l-au schimbat din funcție pe directorul general al Metrorex, Ștefan Paraschiv”, a scris Cătălin Drulă pe Facebook.Alte Articole

Iubita secretă a lui Petrică Mâțu Stoian nu s-a măritat …

PSD a votat rotaţia premierilor. Marcel Ciolacu e prima variantă …Nicuşor Dan s-a testat pentru COVID-19 ca să poată intra în …

Mai mult, fostul ministru al Transporturilor a amintit că Ştefan Paraschiv a mai făcut curăţenie în ultimele zile de mandat.

„15 spații comerciale (din 23) au fost dezafectate în stațiile Piața Victoriei 1 și 2. Restaurația vine în forță. Asta înseamnă reformă în viziunea USL 2-ului care ni se pregătește”, a conchis Drulă.

Laurențiu Gabriel Trușcă este noul director general al Metrorex, după ce Consiliul de Administrație l-a revocat miercuri pe Ștefan Parachiv, conform publicației Clubferoviar.ro.

Citeşte şi: VIDEO Directorul Metrorex sparge cu ranga uşa unui chioşc la metrou. Drulă: Un cartel se destructurează cu ranga

Cine este noul director general al Metrorex

Noul director general interimar al Metrorex este Laurenţiu Truşcă, specializat în afaceri cu petrol, director comercial la o companie de profil.

Din decembrie 2017 și până în luna martie a anului în curs, Laurenţiu Truşcă a ocupat funcția de director Comercial la Octano Downstream SRL București, societatea specializată în comerțul cu carburanți.

Anterior, în perioada martie 2015-decembrie 2017, Trușcă a lucrat tot în domeniul petrolier, la Nobel Oil Downstream SRL București, ocupând două funcții de top management. Cu o mică întrerupere, de nici doi ani de zile, când a lucrat în domeniul importului și distribuției de produse alimentare, la Zararom, Laurențiu Gabriel Trușcă a activat toată cariera sa în industria petrolieră. Astfel, în perioada noiembrie 2001-octombrie 2013 noul director general al Metrorex a lucrat la Rompetrol Downstream.

Trușcă este licențiat atât în Managementul Afacerilor, cât și în Administrație Publică.

Citeşte şi: Ştefan Paraschiv, directorul Metrorex care a demolat chioşcurile cu ranga, revocat din funcţie după opt luni

Citește și…

Familia lui Vadim Tudor, în doliu…. A MURIT la doar 4 luni de la nuntă! CE TRAGEDIE! Abia ACUM s-a aflat

A murit. Fiica lui Vadim Tudor a rămas văduvă…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV