Claudia Ghițulescu reacţionează referitor la conflictul dintre Petrică Mîţu Stoian şi Niculina Stoican: „Şi în familii oamenii se mai ceartă. De aici până la scandalul de care am auzit e cale lungă”

Claudia Ghițulescu reacţionează referitor la conflictul dintre Petrică Mîţu Stoian şi Niculina Stoican: „Şi în familii oamenii se mai ceartă. De aici până la scandalul de care am auzit e cale lungă”

Claudia Ghițulescu l-a invitat pe Petrică Mîţu Stoian să-i cânte la nunta care a avut loc cu trei ani în urmă. A împărţit cu el şi cu Niculina Stoican scena în nenumărate spectacole, dar spune că nu a văzut altceva decât respect reciproc între cei doi.

„L-am cunoscut pe Petrică Mîțu Stoian, doar a cântat la nunta mea, în urmă cu trei ani. Era un om cu totul deosebit. Legat de ce se întâmplă acum, pot să spun că oamenii vor să vadă doar răul. Nu cunosc detalii despre ce s-a întâmplat la ansamblul Niculinei, dar eu niciodată nu i-am văzut să își poarte râcă”, a declarat Claudia Ghițulescu pentru FANATIK.Alte Articole

Iubita secretă a lui Petrică Mâțu Stoian nu s-a măritat …

Pepe, dezvăluiri extrem de sincere despre relația cu foștii …Studiu: Deciziile luate în primele două ore după trezire sunt …

Claudia Ghițulescu, dezamăgită de lucrurile care au ieşit la iveală după decesul Petrică Mîţu Stoian

Iar Doru Guşman, impresarul lui Petrică Mîţu Stoian, nu este singurul care i-a adus acuzaţii grave Niculinei Stoican. Acesta a susţinut că, în calitate de manager al Ansamblului Folcloric maria Tănase din Craiova, Niculina Stoican l-ar fi umilit în mai multe rânduri pe Mîţu Stoian. O altă acuzaţie îi este adusă Niculinei de interpreta Olguța Berbec, care susţine că Niculina i-ar fi furat mai multe melodii. Claudia Ghiţulescu privește, însă, cu alţi ochi acest gen de situaţii. Ea este de părere că, în aceste vremuri grele pentru întreaga omenire, ar fi bine-venită mai multă solidaritate.

Citeste si Raportul oficial în cazul morţii lui Petrică Mîţu Stoian. Clinica Nera, amenzi uriaşe pentru numeroase nereguli. DSP: „Centrul de medicină hiperbară nu deține nici structura și nici personalul necesar”

„Eu îmi dau toate piesele. De ce să nu pot ajuta? Nu am probleme din astea. Am dat inclusiv negative la cântărețe mai tinere. Nu toată lumea are posibilități. E bine să ne ajutăm între noi, nu să ne punem piedici. Nu mai câștigăm nici noi, din generația actuală. E normal să ajuți. Acum se scormonesc tot felul de lucruri”, a adăugat Claudia Ghițulescu pentru sursa citată.

Claudia a recunoscut că, într-adevăr, există râcă între soliștii de muzică populară, dar că acest lucru este normal.

„Și în familii oamenii se mai ceartă. De la oboseală, se acumulează tensiuni. De aici până la scandalurile despre care am auzit, e cale lungă”, a mai spus Claudia Ghiţulescu pentru FANATIK.

Citeste si Petrică Mîțu Stoian și-a simțit sfârșitul aproape. S-a miruit chiar înainte de a pleca la clinică

Citește și…

Scandalul dintre Petrică Mâțu Stoian și Niculina Stoican, confirmat chiar de cântăreț! Ce a postat artistul pe Facebook, înainte să moară

A murit. Fiica lui Vadim Tudor a rămas văduvă…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV