Efectele pe termen lung ale infectării cu COVID-19. Zece la sută dintre persoanele infectate au probleme cu mirosul

Efectele pe termen lung ale infectării cu COVID-19. Zece la sută dintre persoanele infectate au probleme cu mirosul

Efectele pe termen lung ale infectării cu COVID-19. Profesorul în Sănătate Publică Răzvan Cherecheş a numeroase studii realizate în 2021 privind efectele pe termen lung ale infectării cu coronavirus.

Efectele pe termen lung ale infectării cu COVID-19Alte Articole

Iubita secretă a lui Petrică Mâțu Stoian nu s-a măritat …

Pacienţii trataţi de Covid revin în spitale: „Este un …Novavax cere autorizarea vaccinului său împotriva covid-19 …

Expertul în Sănătate Publică Răzvan Cherecheș a analizat rezultatele unor studii care demonstrează că numeroși oameni care au trecut prin boală au probleme cu mirosul. Acesta fie dispare, fie se modifică, susțin medicii.

Profesorul a mai precizat că persoanele care se vaccinează nu sunt în pericol.

„Vaccinurile COVID-19 nu pot cauza parosmie, pentru că nu conțin virusul (vaccinurile conțin doar informație genetică pentru sinteza proteinei țepușă)”, precizează expertul în Sănătate Publică.

Citeşte şi Ce efecte secundare pot apărea după administrarea celei de-a treia doze de vaccin anti-COVID

Medicul psihiatru Gabriel Diaconu, avertisment despre efectele infectării cu coronavirus

De asemenea, psihiatrul Gabriel Diaconu avertizează că multe dintre persoanele infectate cu covid-19 pot rămâne cu sechele în urma infectării cu virusul SARS-COV-2.

„COVID19 declanșează boli neurologice, sau psihice, la aproape o treime din cei care au trecut prin infecție. Au fost și situații unde persoanele avuseseră forme ușoare, cu minimă afectare, și care la distanță au început să aibă probleme cognitive (concentrare, memorare, orientare în timp/spațiu), stări de anxietate severă, insomnie, la limită psihoză cu delir (mai puțin halucinații).

Toate acestea, ca practician, le-am putut vedea în practică, la cabinet,  de când a început pandemia. Nu cred să fie psihiatru, în România, să nu fi văzut cel puţin un caz unde, la o persoană fără istoric sugestiv de risc sau vulnerabilitate la boală psihică, după COVID să dezvolte probleme ca cele de mai sus”, spune medicul Gabriel Diaconu.

Citeşte şi Monica Pop vorbeşte despre efectele adverse ale vaccinului antiCOVID: „Mi s-a părut chiar de-a dreptul de necrezut. Oamenii trebuie să știe!”

 

Citește și…

Vestea tristă a zilei! A murit, iar Dan Negru a făcut anunțul dureros: „Fiica unei legende…”

A murit. Fiica lui Vadim Tudor a rămas văduvă…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV