Florin Cîţu aruncă bomba: Am o listă întreagă de persoane din PSD pe care nu le-aș accepta pentru funcţia de premier

Florin Cîţu aruncă bomba: Am o listă întreagă de persoane din PSD pe care nu le-aș accepta pentru funcţia de premier

”Am auzit și eu acest argument și mi se pare bizar. O moțiune de cenzură nu este împotriva unui singur om, ori în această logică niciun ministru care a fost în Guvern nu mai poate să facă parte din viitoarea echipă. Eu nu vreau să mergem într-o direcție greșită și să ajungem să spunem: știți X de la PNL nu poate să fie ministru. Dacă la ei se poate cu președintele partidului, atunci se poate și la noi. ”, a spus Florin Cîțu.

Cîţu a mai afirmat că liberalii sunt singurii care încearcă să deblocheze negocierile cu PSD.Alte Articole

Iubita secretă a lui Petrică Mâțu Stoian nu s-a măritat …

Marcel Ciolacu vrea ca PSD să dea primul premier. „Florin …Nouă şedinţă PNL – PSD pentru a accepta rotaţia premierilor. …

„Eu sunt cel care vine în fiecare zi și PNL este cel care vine în fiecare zi cu încă o flexibilizare. Suntem singurii care încercăm să rezolvăm aceste negocieri”, a spus liderul PNL.

Florin Cîţu a mai spus că nu ştie dacă primul premier va fi de la PNL sau PSD, dar că speră ca liberalii să aibă acest privilegiu. „Nu ştiu dacă vor fi primii ei sau nu. Aseară am decis ca PNL să fie de acord cu un sistem de premier prin rotaţie, cu primul premier de la PNL. E o listă întreagă de persoane pe care nu le-aș accepta. Dar nu numai eu, cred că și românii. Aceleași discuții erau și cu USR. Trebuie să discutăm azi, să deblocăm situația, e nevoie să găsim o soluție de compromis. Noi avem o decizie foarte clară, un premier PNL în primă fază, vom vedea în partid cine e acea persoană. Văd că sunt colegi în PNL care sunt de acord ca premierul să fie desemnat de alte partide. Nu mi se pare ok, dar asta este!”, a spus liderul PNL.

Citeşte şi Marcel Ciolacu vrea ca PSD să dea primul premier. „Florin Cîţu nu poate să vină prim-ministru după ce a fost demis. Sunt ferm convins că va fi o coaliţie funcţională”

Întrebat cât de repede vom avea un guvern, Florin Cîţu a declarat: „Nu mai sunt multe lucruri de agreat. E clar că trebuie să dicutăm de premier. Programul de guvernare e aproape gata şi e bine ca premierul să-şi pună amprenta”.

În pivinţa creşterii pensiilor, premierul a explicat că „noi am preluat guvernarea în 2019 cu multe dezechilibre. Noi am dovedit că putem avea o economie bună. Totul e despre ce putem să facem ca să nu dezechilibrăm economia. Cu toţii vrem să creştem pensiile, dar dacă se poate. Există un calendar deja agreat de comisia europeană pe dinamica de creştere a pensiilor. Dacă vrem să renunţăm la acel calendar, trebuie să ne gândim că trebuie să luăm din altă parte”.

Citeşte şi Nouă şedinţă PNL – PSD pentru a accepta rotaţia premierilor. Liberalii, nehotărâţi privind numele cu care merg la consultări

Citește și…

Familia lui Vadim Tudor, în doliu…. A MURIT la doar 4 luni de la nuntă! CE TRAGEDIE! Abia ACUM s-a aflat

A murit. Fiica lui Vadim Tudor a rămas văduvă…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV