HOROSCOP chinezesc, decembrie 2021. Agonie și extaz pentru nativii zodiacului. Își vor schimba viața radical!

HOROSCOP chinezesc, decembrie 2021. Agonie și extaz pentru nativii zodiacului. Își vor schimba viața radical!

HOROSCOP chinezesc, decembrie 2021. Mulți dintre nativii zodiacului asiatic vor avea parte de clipe de neuitat. Toată luna decembrie va fi una a revelațiilor, a redescoperirii de sine, în special pentru Tigrii, Câini, Iepuri și Maimuțe.

HOROSCOP chinezesc, decembrie 2021. Iată ce au pregătit astrele pentru zodia taAlte Articole

Iubita secretă a lui Petrică Mâțu Stoian nu s-a măritat …

Horoscopul INDIAN: Luna influenţează cele 12 zodii, karma influenţează …Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, miercuri 17 …

Iepurii

strâng roadele muncii lor în ceea ce privește cariera chiar înainte de Crăciun. Vor obține suficienți bani astfel încât să nu le lipsească absolut nimic de sărbători.

Câinii au o perioadă înfloritoare. Reușesc să facă tot ce își propun și ies în evidență mai mult decât oricând. Pentru unii dintre nativi e o perioadă când pot deveni celebri.

Dragonii răsuflă ușurați după ce vor rezolva anumite probleme financiare, astfel încât sărbătorile să nu îi prindă cu buzunarele găurite.

Maimuțele au parte de schimbări majore pe toate planurile. Meditează serios asupra vieții lor și vor lua decizii care îi vor surprinde pe toți.

Bivolii ar putea iubi din nou în luna cadourilor. Pentru acești nativi, totul se schimbă în bine, mai ales dacă au trecut recent printr-o despărțire dureroasă și nu mai sperau la iubire.

Șerpii se vor ține scai de conflicte. Acești nativi să se detașeze cât pot de mult de situațiile tensionate și să evite discuțiile cu persoanele vârstnice din familie.

Șobolanii nu mai sunt orgolioși și fac pași importanți în vindecarea unor răni sufletești adânci. Vor să cadă la înțelegere cu persoanele din cauza cărora au suferit mult în ultimele luni.

Oile sunt puse pe fapte mari iau decizii importante cu privire la cariera lor. Descoperă tot felul de lucruri care îi vor ajuta să evolueze frumos.

Mistreții au parte de clipe grele în această lună. Unele vești îi pot debusola undeva la jumătatea lunii. Dacă privesc totul cu mai multă îngăduință, vor trece cu bine de cumpene.

Cocoșii și Caii trag lozul cel mare! Cei care vor disputa niște războaie, sau care își caută dreptatea, vor avea de câștigat.

Tigrii se bucură de un real succes în plan profesional. Dau tot ce au mai bun din ei și vor fi răsplătiți pentru asta exact așa cum merită.

Citește și: Horoscop TAROT 15-21 noiembrie 2021. Mesajele CARTILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește și…

Familia lui Vadim Tudor, în doliu…. A MURIT la doar 4 luni de la nuntă! CE TRAGEDIE! Abia ACUM s-a aflat

A murit. Fiica lui Vadim Tudor a rămas văduvă…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV