Marcel Ciolacu face anunţul aşteptat de milioane de români: „Săptămâna viitoare vom avea guvern. Lumea nu mai are răbdare”

Marcel Ciolacu face anunţul aşteptat de milioane de români: „Săptămâna viitoare vom avea guvern. Lumea nu mai are răbdare”

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a adăugat miercuri, la sediul central al partidului, întrebat dacă social-democrații ar putea accepta un premier ca Nicolae Ciucă sau Dan Vîlceanu, că acest lucru va fi stabilit „în urma negocierilor”.

„Vă anunţ că atât cu dl Kelemen Hunor, cu dl Cîţu şi cu dl Pambuccian vorbim zilnic la telefon pentru că e normal să facem asta. Astăzi colegii mei au votat ca eu să fiu propunerea PSD de premier. Le mulţumesc pentru asta. Mai important e ce au votat colegii mei, nu partenerii. Intrăm în negocieri. PSD are un candidat pentru funcţia de premier al României în acest moment. În urma negocierilor vom vedea ce se va întâmpla.Alte Articole

Iubita secretă a lui Petrică Mâțu Stoian nu s-a măritat …

Şedinţă de urgenţă la PNL. Florin Cîţu îl propune pe …Klaus Iohannis, anunţuri importante despre banii românilor …

Marcel Ciolacu pasează responsabilitatea stabilirii premierului la Iohannis: „Ca să avem premier, trebuie să fie desemnat”

Astăzi colegii mei au hotărât că respectă voturile românilor. Ţinând cont că PSD a câştigat alegerile, se subînţelege (n.r. că PSD vrea să deţină primul funcţia de premier). Nu suntem aşa brutali în exprimare, dar cred că suntem foarte clari. Săptămâna viitoare, România va avea un Guvern. Este o obligaţie, lumea nu mai are răbdare. Asta trebuie să facem! Toţi preşedinţii de partid care reprezintă această coaliţie sunt de acord că săptămâna viitoare trebuie să avem Guvern”, a declarat Marcel Ciolacu la sediul PSD.

„Premierul, ca să îl avem, trebuie să fie desemnat”, a mai spus Marcel Ciolacu în faţa jurnaliştilor.

Chestionat despre varianta să fie premier de la PNL Dan Vîlceanu sau Nicolae Ciucă, Ciolacu a răspuns: „În acest moment PSD are candidat pentru  functia de premier al Romaniei”. Întrebat dacă se poate schimba poziția PSD, acesta a afirmat: „În urma negocierilor vom vedea ce se poate intampla”.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, anunţuri importante despre banii românilor în contextul blocajului politic. Ce se întâmplă cu bugetul pe 2022

Citește și…

Vestea tristă a zilei! A murit, iar Dan Negru a făcut anunțul dureros: „Fiica unei legende…”

A murit. Fiica lui Vadim Tudor a rămas văduvă…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV