Vica Blochina, un nou atac devastator la adresa Oanei Roman. „Nu fac orice pentru bani!”

Vica Blochina, un nou atac devastator la adresa Oanei Roman. „Nu fac orice pentru bani!”

Vica Blochina, un nou atac devastator la adresa Oanei Roman. Vica Blochina o atacă din nou pe Oana Roman, la scurt timp după conflictul apărut atunci când s-au întors dintr-o vacanță în Egipt. Vica Blochina o acuza la vremea respectivă pe Oana Roman că s-ar fi folosit de ea în concediu și ar fi avut și un comportament total neadecvat cu angajații hotelului la care au stat cazate.

Vica Blochina, un nou atac devastator la adresa Oanei RomanAlte Articole

A murit. Fiica lui Vadim Tudor a rămas văduvă…

Rețeta de tartă cu mere, scorțișoară și cogniac a Mirelei …Larisa Drăgulescu a dezvăluit cum a reuşit să strângă o …

Acum, Vica Blochina a făcut dezvăluiri neașteptate în emsiuunea lui Cătălin Măruţă. După ce a povestit despre vacanța de lux în Thailanda, fosta amantă a lui Victor Piţurcă a spus că muncește foarte mult pentru ceea ce are și lovește în fosta ei prietenă, făcând referire că Oana Roman ar pleca în vacanțe pe barter!

Vica Blochina s-a îngrăşat enorm şi a ajuns de nerecunoscut! Au prins-o anii din urmă iar la 46 de ani arată mult mai rău în realitate decât pe Instagram! FOTO

„Acum plec în Thailanda o lună și vreau să fiu asistenta ta de la distanță. Merg cu mai mulți prieteni. Nu sunt materialistă. Îmi place viața confortabilă, dar nu fac orice pentru bani. Muncesc foarte mult. Nu ar fi rău să fie așa cum crezi. Cum ai vrea să fiu, ca Oana Roman, pe barter? Am bani munciți și îmi permit. Ce nu îmi permit, își permite iubitul. Muncesc mult, nu stau acasă, plec dimineața și stau până seara târziu. Am noroc, nu îmi plac bărbații fără bani. Eu nu mă prefac, nu știu, nu îmi place”, a declarat Vica Blochina.

Citește și…

Familia lui Vadim Tudor, în doliu…. A MURIT la doar 4 luni de la nuntă! CE TRAGEDIE! Abia ACUM s-a aflat

Maria Loga intervine în scandalul de după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Adevărul despre relația dintre artist și Niculina Stoican: „O spun răspicat!”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV