A murit Benone Sinulescu. Sofia Vicoveanca: „Nu-mi vine să cred, era un om cu suflet deosebit!”

A murit Benone Sinulescu. Sofia Vicoveanca: „Nu-mi vine să cred, era un om cu suflet deosebit!”

A murit Benone Sinulescu. Artistul avea 84 de ani si a murit din cauza unei pneumonii. Cântăreaţa de muzică populară Sofia Vicoveanca este şocată de vestea primită.

A murit Benone Sinulescu. Prima reacţie a Sofiei VicoveancaAlte Articole

A MURIT BENONE SINULESCU! Doliu în România. Iată motivul…

Cine este Johny Romano, cântărețul care a luat cu asalt industria …E șoc pentru fanii emisiunii ”Mireasa”. Un cuplu câștigător, …

„Nu mi vine sa cred. Benone a fost un om cu un suflet deosebit. A ajutat foarte multi tineri, i-a promovat. Îmi pare asa de rau, condoleante familiei. Stiam ca este bolnav, nu am vorbit in ultima vreme si imi pare rau. Poate ca era bine sa fi vorbit. Imi pare foarte rau”., a declarat Sofia Vicoveanca la România Tv.

Citeşte şi Benone Sinulescu a murit! Artistul s-a stins din viaţă la 84 de ani din cauza unei pneumonii

Benone Sinulescu se afla internat în spital de duminică, iar starea sa s-a înrăutăţit continuu, decedând joi în jurul orelor 14:00.

Amintim că Benone Sinulescu în vârstă de 84 ani a leșinat pe 8 iulie, în casa de la țară, după care a fost internat la Spitalul Județean Arad și a fost supus mai multor seturi de analize medicale. Soția solistului spunea la vremea respectivă că starea de sănătate a cânterţului era una foarte bună. Ea i-a rugat pe medici să fie discreți în ceea ce-l privește pe artist și a refuzat să ofere informații despre starea de sănătate a soțului său.

Potrivit impresarului, se pare că starea de sănătate a lui Benone Sinulescu a început să se deterioreze în urmă cu un an, însă, din cauza pandemiei, nu a mai avut acces la medicul specialist, iar situaţia lui s-a agravat.

Artistul suferea de Alzheimer şi de câţiva ani avea probleme grave cu inima.

Benone Sinulescu s-a născut pe 24 mai 1937 la Buzău. A fost un interpret român de muzică populară din comuna Siriu, județul Buzău. De-a lungul carierei sale, a colaborat cu diverși interpreți de muzică populară printre care Irina Loghin. După 1989, a abordat și stilul etno-dance și colaborat în acest sens cu formația Ro-Mania.

Citeşte şi Benone Sinulescu şi-a făcut testamentul. Cine va moşteni averea cântăreţului

Citește și…

A MURIT CHIAR ACUM! Tragedie uriașă în România! PIERDEREA ESTE IMENSĂ

Iubita secretă a lui Petrică Mâțu Stoian nu s-a măritat cu artistul deși se iubeau mult. Care a fost motivul

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV