Benone Sinulescu era preferatul familiei Ceauşescu. Ce îl puneau să cânte la petreceri

Benone Sinulescu era preferatul familiei Ceauşescu. Ce îl puneau să cânte la petreceri

Benone Sinulescu era preferatul familiei Ceauşescu. În timpul regimului comunist, Benone Sinulescu a cântat pentru Gheorghe Gheorghiu-Dej, Nicolae Ceaușescu, Leonid Brejnev, Nikita Sergheevici Hrușciov și alții.

În plus, el a susținut un concert ca invitat în Coreea comunistă, la aniversarea de 80 de ani a fostului președinte Kim Ir Sen. Artistul a interpretat atunci și o melodie în coreeană pentru mama dictatorului.Alte Articole

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată …

Ce spunea Benone Sinulescu despre moarte: „Vreau să vă …Aroganţa lui Petrică Mîţu Stoian. Cine nu îi trecea pragul …

Citeşte şi: Ce spunea Benone Sinulescu despre moarte: „Vreau să vă zic ceva. Dacă aș muri, nu mi-ar părea rău”

Benone Sinulescu era preferatul familiei Ceauşescu

Lui Nicolae Ceaușescu îi plăcea în mod deosebit să îl asculte pe Benone Sinulescu cântând melodia ”Radu Mamii”.

”Unii ziceau că mă place Ceaușeasca, alții că el. Nu știu să zic pe gustul cui eram, cert este ca eram nelipsit la toate receptiile lor unde trebuia să cânt obligatoriu și întotdeauna două piese: ‘Radu mamii’ și ‘La casuța cu pridvor’, preferatele lui Ceaușescu. Le știa și versurile.

Și pentru că tot eram atat de agreat, cand mergeam în deplasare profitam și eu și mă aprovizionam de la Consiliul Judetean. Țin minte că într-un an a fost criză de ceapa, nu se găsea, nu se facuse, nu mai stiu. Ei bine, eu aveam. Imi adusesem din tara, de la presedintele unui Consiliu Judetean care mi-a dat ceapa cat pentru un an.

Asa mi-am procurat si televizorul color si frigiderul. Aveam nevoie, sunam la partid si se rezolva. Si ei aveau nevoie de mine sa vin sa cant sau sa compun melodii ‘preamaritului conducator’”, povestea Benone Sinulescu.

Citește și…

A MURIT CHIAR ACUM! Tragedie uriașă în România! PIERDEREA ESTE IMENSĂ

A MURIT BENONE SINULESCU! Doliu în România. Iată motivul…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV