Bilanţ coronavirus 18 noiembrie. Puţin peste 3.000 de noi infectări şi 256 de decese COVID în 24 de ore

Bilanţ coronavirus 18 noiembrie. Puţin peste 3.000 de noi infectări şi 256 de decese COVID în 24 de ore

Bilanţ coronavirus 18 noiembrie. Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 18 noiembrie 2021, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 3.076 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2.

Citeşte şi: Efectele pe termen lung ale infectării cu COVID-19. Zece la sută dintre persoanele infectate au probleme cu mirosulAlte Articole

Iubita secretă a lui Petrică Mâțu Stoian nu s-a măritat …

Avertismentul transmis de specialiștii din Sănătate: Pregătiți-vă …Cseke Attila anunţă că 74.000 de salariaţi din sistemul medical …

Bilanţ coronavirus 18 noiembrie. De asemenea, au fost raportate 332 decese dintre care 76 anterioare.

Citeşte şi: Avertismentul transmis de specialiștii din Sănătate: Pregătiți-vă de boostere antiCOVID în fiecare iarnă!

 

Pacienţii trataţi de Covid revin în spitale: „Este un val acum de afecţiuni cerebrale, accidente vasculare, hemoragii, afecţiuni cardiace”

Numărul bolnavilor de COVID 19 internaţi în unităţile sanitare din judeţul Buzău a scăzut simţitor comparativ cu săptămâna trecută, însă autorităţile atrag atenţia că tot mai mulţi pacienţi care s-au negativat ajung în spitale cu afecţiuni grave.

„Este un val acum de afecţiuni cerebrale, accidente vasculare, hemoragii, afecţiuni cardiace şi urologice în special post-COVID în urma tratamentului cu anticoagulant”, afirmă prefectul de Buzău, Daniel Ţiclea, informează News.ro.

„Numărul bolnavilor COVID internaţi în spitale a scăzut aproape la jumătate faţă de săptămâna trecută. Dacă în urmă cu o săptămână aveam undeva la 500 de bolnavi internaţi, acum sunt undeva la 250-270. Ceea ce trebuie să facem acum este să reechilibrăm spitalele, să repunem secţiile pe amplasamentul lor pentru că au fost secţii comasate pentru a face loc bolnavilor. Este un val acum de afecţiuni cerebrale, accidente vasculare, hemoragii, afecţiuni cardiace şi urologice în special post-COVID în urma tratamentului cu anticoagulant şi asta am înţeles că ar fi explicaţia de ce apar aceste afecţiuni”, a declarat prefectul judeţului Buzău.

Citește și…

A MURIT CHIAR ACUM! Tragedie uriașă în România! PIERDEREA ESTE IMENSĂ

A murit. Fiica lui Vadim Tudor a rămas văduvă…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV