Fostul impresar al lui Benone Sinulescu a prezis sfârşitul artistului încă din vară: „Moartea lui poate interveni”

Fostul impresar al lui Benone Sinulescu a prezis sfârşitul artistului încă din vară: „Moartea lui poate interveni”

Fostul impresar al lui Benone Sinulescu a prezis sfârşitul artistului. Unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi de muzică populară a murit la 84 de ani. Era în spital de duminică, după ce i s-a făcut rău.

Citeşte şi: Irina Loghin, îndurerată de moartea lui Benone Sinulescu: „Avem amintiri pe care nu ni le poate lua nimeni”Alte Articole

A MURIT BENONE SINULESCU! Doliu în România. Iată motivul…

Dan Negru, devastat după moartea lui Benone Sinulescu. Ce promisiune …Irina Loghin, îndurerată de moartea lui Benone Sinulescu: „Avem …

Fostul impresar al lui Benone Sinulescu a prezis sfârşitul artistului

Potrivit impresarului, starea de sănătate a lui Benone Sinulescu a început să se deterioreze în urmă cu un an, însă rămas izolat în pandemie și fără acces la medicul specialist, situația s-a agravat.

„Cu toate acestea, Benone Sinulescu nu a ajuns la spitalul de urgență, ci în clinica de îngrijiri paleative din apropierea Aradului, o clinică ce nu are condițiile necesare unei evaluări medicale adecvate pentru starea lui medicală din acest moment (RMN sau Electroencefalogramă) și unde se așteaptă „momentul de final” al artistului.

O sursă din cadrul clinicii a spus că moartea lui Benone Sinulescu poate interveni oricând în următoarele zile”, spunea Ionuț Pavel pentru TVR.

Cine va moşteni averea imensă a artistului

Benone Sinulescu şi-a făcut testamentul în urmă cu mai mulţi ani, mai exact în 2014. Atunci, el declara că i-a lăsat averea soției sale, iar când ea nu va mai fi, nepoții vor moșteni agoniseala de-o viață a artistului.

„Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor.

În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari‘, a declarat Benone Sinulescu, acum câţiva ani.

Deşi informaţii iniţale au indicat că ar fi murit la spital din cauza unei pneumonii, soţia lui a explicat că el a refuzat internarea.

Benone Sinulescu a avut în ultimele luni probleme de sănătate, fiind internat în mai multe rânduri.

Născut pe 24 mai 1937, Benone Sinulescu a început să cânte încă din adolescenţă.

Citește și…

A MURIT CHIAR ACUM! Tragedie uriașă în România! PIERDEREA ESTE IMENSĂ

Iubita secretă a lui Petrică Mâțu Stoian nu s-a măritat cu artistul deși se iubeau mult. Care a fost motivul

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV