Garbine Muguruza a câştigat Turneul Campioanelor. Este prima jucătoare din Spania care reuşeşte această performanţă

Garbine Muguruza a câştigat Turneul Campioanelor. Este prima jucătoare din Spania care reuşeşte această performanţă

Garbine Muguruza a câştigat Turneul Campioanelor. Finala de la Guadalajara a durat o oră şi 38 de minute. Pentru Garbione Muguruza este al zecelea trofeu la simplu din carieră, al treilea din 2021 (după Dubai şi Chicago).

Garbine Muguruza a câştigat Turneul CampioanelorAlte Articole

Iubita secretă a lui Petrică Mâțu Stoian nu s-a măritat …

Ciprian Marica a lămurit conflictul cu Ilie Năstase. Care a …Vlad Enăchescu, noul şef al departamentului Sport din Pro TV

„În acest moment mă simt extrem de fericită şi uşurată, pentru că este un turneu la care am avut probleme la început, iar apoi am reuşit să joc bine. Înseamnă mult pentru mine să câştig un turneu atât de mare în America Latină. Este pur şi simplu perfect. Sunt fericită că mi-am demonstrat mie însămi din nou că pot fi cea mai bună, că pot fi „maestra”, cum spunem noi în spaniolă. Este o recompensă pentru n an atât de pung. Eu şi echipa mea am muncit mult. Acest trofeu, acum, aici, aici… este cel mai frumos sentiment. Nici măcar clasamentul. Doar pur şi simplu să îl ating şi să îl duc acasă. Este un fel de a spune am reuşit!”, a declarat Garbine Muguruza.

Emma Răducanu, criticată de antrenorul naţionalei engleze de rugby. Fanii au reacţionat: Ce comentariu ridicol

Ca urmare a succesului de noaptea trecută, Garbine Muguruza va încheia anul pe locul 3 în clasamentul mondial, cea mai bună clasare a sa pe final de sezon după 2017, când a încheiat pe locul 2.

Citește și…

A MURIT CHIAR ACUM! Tragedie uriașă în România! PIERDEREA ESTE IMENSĂ

A murit. Fiica lui Vadim Tudor a rămas văduvă…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV