Georgiana Lobonţ, la un pas să îşi piardă vocea. Drama prin care a trecut artista: „M-am rugat la Dumnezeu”

Georgiana Lobonţ, la un pas să îşi piardă vocea. Drama prin care a trecut artista: „M-am rugat la Dumnezeu”

Georgiana Lobonţ, la un pas să îşi piardă vocea. Artista a observat că ceva nu este în regulă atunci când vocea ei nu mai era la capacitare maximă. Oboseala acumulată din cauza numărului mare de evenimente la care a cântat și-au spus cuvântul.

Georgiana Lobonţ, la un pas să îşi piardă voceaAlte Articole

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată …

Perucile lui Benone Sinulescu. De ce le-a dat foc: „Am …Benone Sinulescu era preferatul familiei Ceauşescu. Ce îl puneau …

În 2019, Georgiana Lobonț a simțit că răgușește. Cu toate acestea, nu avea cum să-și anuleze cântările, fiind multe la număr. Cântăreaţa a mers la Paris pentru a-și rezolva problemele, la un doctor care i-a tratat şi pe marii artiști precum Celine Dion sau Michael Jackson.

Interpreta de muzică populară a scos din buzunar 6.000 de euro fără medicamente și alte cheltuieli, astfel că artista a plătit în jur de 12.000 – 13.000 de euro pentru a-și recăpăta vocea.

Citeşte şi: Vlăduţa Lupău şi Adi Rus, motiv de sărbătoare. Cum a fost surprinsă artista de soţul ei: „Vreau să vedeți și voi”

„În 2019, am simțit că nu era ceva ok cu vocea mea, am răgușit foarte tare. Dar nu puteam să îmi anulez evenimentele, să nu lucrez.

Artiștii nu vorbesc deschis despre problemele astea. Pe multe colege le-am trimis la Paris, doctorul mi-a salvat viața, nu îmi vine să cred.

Mi-a făcut vocea mai frumoasă ca înainte. Am aflat de el printr-o cunoștință, ea avea probleme și avea pe cineva în Paris. Are poze cu Celine Dion, cu Michael Jackson, are autografele lor în cabinet.

Când am ajuns acolo, m-a întrebat dacă sunt cântăreață de rock, eram foarte răgușită. Mulți întrebau ce se întâmplă cu vocea mea.

Am plătit 6.000 de euro pe operație, plus alte cheltuieli, medicamente, transport. Undeva la 12-13 mii de euro am ajuns. M-am rugat la Dumnezeu să mă ajute, voiam să dau toți banii, doar ca să mă fac bine.

Noi am investit tot ce am avut doar în mine. Am tras foarte mult, de asta mi-am atras problema. A fost obositor. Eu nu merg la programe, eu merg cu toată echipa mea. Cântăm tot evenimentul”, a declarat Georgiana Lobonț în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Citește și…

A MURIT CHIAR ACUM! Tragedie uriașă în România! PIERDEREA ESTE IMENSĂ

A MURIT BENONE SINULESCU! Doliu în România. Iată motivul…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV