Mama lui Tudor Turcu, câștigător X Factor, a murit: „Unde ai plecat, lumina mea?”

Mama lui Tudor Turcu, câștigător X Factor, a murit: „Unde ai plecat, lumina mea?”

Tudor Turcu mărturisea cu puțin timp în urmă că mama lui este într-o stare foarte gravă și îi ruga pe urmăritorii lui să se roage pentru însănătoșirea ei. Din nefericire, o zi mai târziu, Tudor a anunțat că cea care i-a dat viață a decedat.

„Mami meu e puternică! Rugați-vă pentru mama!”, a scris Tudor Turcu pe pagina sa de Facebook, în seara zilei de 16 noiembrie.Alte Articole

Iubita secretă a lui Petrică Mâțu Stoian nu s-a măritat …

BLACK FRIDAY. La Nissa ai şansa să câştigi super – …Concurenții Asia Express 2021, uimiți de viața în Kibbutz. …

O zi mai târziu, câștigătorul X Factor posta: „Unde ai plecat Lumina mea? Offff, mama mea draga. Drum Lin”.

Mama lui Tudor Turcu a murit după o îndelungată suferință

Tristul anunț a generat o avalanșă de comentarii de la colegii de breaslă sau vedete TV: Narcisa Suciu, Mirela Vaida, Laura Nureldin, Ilinca Băncilă, Steriana Bogardo, Paul Ciuci (Compact), Dan Helciug sunt doar câțiva dintre cei care i-au transmis lui Tudor mesaje de condoleanțe.

Citeste si Mărturii-bombă din procesul intentat lui Alec Baldwin. „A ales să joace ruleta rusească!”

Ce a făcut Tudor Turcu cu cei 200.000 de euro pe care i-a câștigat la X Factor

Cu o parte din cei 200.000 euro câștigați în sezonul al doilea al show-ului X Factor, Tudor Turcu a și-a ajutat mama să scape de datorii și și-a luat o locuință.

„Am ajutat-o pe mama, în primul rând. Am achitat niște datorii la bancă, câteva zeci de mii de euro. Acum am și căsuța mea, dar aș vrea să o vând sau să o schimb„, declara Tudor Turcu la Teo Show, în anul 2015.

Citeste si Cum arată acum Jana Nagyova, personajul principal, din serialul-fenomen ”Arabela”. Are 62 de ani și nu mai are nicio treabă cu actoria. Noua ei meserie a surprins pe toată lumea!

Și Tudor Turcu are probleme de sănătate

La rândul său, câștigătorul X Factor se confruntă și el cu probleme de sănătate serioase. Din cauza faptului că s-a născut cu inima deformată, artistul are prolaps de valvă mitrală și bloc de ramură drept. Afecțiunea se agravează pe fondul stresului și al oboselii.

„În 2012, când am participat la „X Factor”, am avut o cădere şi mari probleme cu inima, căci munceam mult. E o malformaţie cu care m-am născut. Din cauza stresului şi a oboselii, ea poate să apară şi să dispară, poate să se agraveze sau o pot duce aşa toată viaţa„, povestea el, cu ceva timp în urmă.

 

Citește și…

A MURIT CHIAR ACUM! Tragedie uriașă în România! PIERDEREA ESTE IMENSĂ

A murit. Fiica lui Vadim Tudor a rămas văduvă…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV