Marcel Ciolacu a refuzat să spună dacă PSD îl susţine pe Nicolae Ciucă ca premier: „Credeam că liberalii îl propun pe Rafila”

Marcel Ciolacu a refuzat să spună dacă PSD îl susţine pe Nicolae Ciucă ca premier: „Credeam că liberalii îl propun pe Rafila”

„Eu am crezut că (liberalii) îl propun pe domul Rafila. Acum PSD are o propunere de premier. Mergem la negocieri cu cei de la PNL”, a reacționat Marcel Ciolacu. Întrebat dacă PSD îl poate accepta premier pe Ciucă, liderul PSD a răspuns: „În acest moment înţeleg că PNL are altă propunere pentru rotaţie”.

Marcel Ciolacu a spus că nu are nicio înţelegere cu preşedintele României ca Ciucă să fie premier. „Doamne fereste! Nici măcar nu am stat de vorbă cu dl Iohannis. Credeţi că dacă aveam înţelegere cu domnul Iohannis stăteam două luni în această criză politică? Mi se pare aberant”, a reactionat liderul PSD.Alte Articole

Iubita secretă a lui Petrică Mâțu Stoian nu s-a măritat …

PNL a decis: Nicolae Ciucă este propunerea de premier a liberalilor. …Marcel Ciolacu: „Am auzit că Florin Cîţu mi l-a propus …

PNL a decis: Nicolae Ciucă este propunerea de premier a liberalilor

Liderii PNL reuniţi joi într-o şedinţă a forului de conducere au aprobat propunerea lui Florin Cîţu de premier. Liberalii îl propun pe Nicolae Ciucă pentru funcţia de premier în guvernul PNL – PSD – UDMR.

„În BEx al PNL, în unanimitate, la propunerea preşedintelui partidului, a fost votat candidat pentru premier domnul Nicolae Ciucă. Propunerea a venit din partea preşedintelui partidului şi a fost un vot în unanimitate”, a anunţat prim-vicepreşedintele PNL Gheorghe Flutur, după şedinţa BPN al PNL.

Tot Gheorghe Flutur a precizat că în BPN al PNL s-a votat şi ca Nicolae Ciucă să fie şeful delegaţiei PNL la negocierile cu PSD şi UDMR.

„A mai fost o propunere: şeful delegaţiei negocierilor ca să facem acest guvern a fost votat Nicolae Ciucă, cel care este susţinut candidat de premier în această funcţie. Împreună cu Florin Cîțu vor merge la întâlnirea de la ora 16.00 cu PSD și UDMR„, a anunţat prim-vicepreşedintele PNL Gheorghe Flutur, după şedinţa BPN al PNL.

PNL a convocat această şedinţă, după ce premierul interimar Florin Cîţu a avut o discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis, au precizat surse politice, citate de News.ro. Dialogul a avut loc, având în vedere că deja au trecut două săptămâni de la momentul în care Klaus Iohannis a declarat că va convoca consultări cu partidele parlamentare, după ce se cristalizează o majoritate.

Citește și…

A MURIT CHIAR ACUM! Tragedie uriașă în România! PIERDEREA ESTE IMENSĂ

A murit. Fiica lui Vadim Tudor a rămas văduvă…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV