Ultima imagine cu Benone Sinulescu. Zâmbea larg chiar şi pe patul de moarte

Ultima imagine cu Benone Sinulescu. Zâmbea larg chiar şi pe patul de moarte

Ultima imagine cu Benone Sinulescu. De-a lungul celor 58 de ani de carieră, împliniți anul acesta, Nea Beni a reușit să-și câștige locul în inimile și mințile românilor. Din păcate astăzi, la 84 de ani, la orele 14.30, celebrul solist s-a stins din viață, acasă, alături de soție. O pneumonie i-a fost fatală.

Încă de la începutul anului Benone Sinulescu a avut probleme de sănătate, ulterior fiind și internat pentru o perioadă în spital. În iulie era transferat la o clinică privată din Timișoara. Aici i s-au făcut mai multe analize, printre care și un tomograf. Familia nu a vrut să vorbească despre problemele de sănătate ale artistului, așa că s-au știut puține lucruri despre problemele reale de sănătate.Alte Articole

A MURIT BENONE SINULESCU! Doliu în România. Iată motivul…

Dan Negru, devastat după moartea lui Benone Sinulescu. Ce promisiune …Fostul impresar al lui Benone Sinulescu a prezis sfârşitul …

În ultima vreme se afla acasă, la Arad, alături de soția sa, fiind țintuit la pat. O ultimă poză, publicată de playtech.ro, îl surprinde pe regretatul Benone Sinulescu stând în pat şi zâmbind larg, chiar dacă îşi simţea sfârşitul aproape. Poza a fost făcută de un asistent medical permanent care a avut grijă de artist în ultima vreme.

Citeste si Fostul impresar al lui Benone Sinulescu a prezis sfârşitul artistului încă din vară: „Moartea lui poate interveni”

Unul dintre cei mai apreciaţi cânătăreţi de muzică populară o să fie dus la o casă mortuară, iar apropiații îl vor conduce pe ultimul drum la cimitirul Eternitatea.

Citește și…

A MURIT CHIAR ACUM! Tragedie uriașă în România! PIERDEREA ESTE IMENSĂ

Iubita secretă a lui Petrică Mâțu Stoian nu s-a măritat cu artistul deși se iubeau mult. Care a fost motivul

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV