Viorica de la Clejani, dezvăluiri din căsnicie: „Depresie faci cand nu mai ai ce sa faci! Eu intru în depresie când nu mai am bani”

Viorica de la Clejani, dezvăluiri din căsnicie: „Depresie faci cand nu mai ai ce sa faci! Eu intru în depresie când nu mai am bani”

Viorica de la Clejani, dezvăluiri din căsnicie. Toată lumea a rămas fără cuvinte când a fost demascat pinguinul de la Masked Singer România, iar sub mască se afla nimeni alta decât Viorica de la Clejani.

„Mi-a fost foarte cald în acel costum, am cerut să mi se pună două ventilatoare. A fost o experienţă foarte frumoasă, dar şi grea în acelaşi timp. Eu nu am vrut să mă duc, Ioniţă m-a împins de la spate.Alte Articole

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată …

Mădălina Ghenea a dat lovitura. După „House of Gucci”, …Georgiana Lobonţ, la un pas să îşi piardă vocea. Drama prin …

Copiii când au văzut demascarea nu le-a venit să creadă. Doar Ioniţă ştia că particip la acest proiect. Plecam dimineaţa şi mă întorceam seara, copiii se întrebau unde sunt„, a declarat Viorica de la Clejani.

Citeşte şi: Viorica de la Clejani, răpusă de durere la TV. Mărturisiri în lacrimi: „Ar fi putut trăi”

Viorica de la Clejani, dezvăluiri din căsnicie

Artista a dezvăluit faptul că în căsnicia ei nu a fost doar lapte şi miere, însă a ştiut să gestioneze situaţia şi nu a deranjat-o când soţul ei, Ioniţă de la Clejani, „îşi găsea alinare în alte braţe”.

Viorica este de părere că oamenii care nu au ocupaţie intră în depresie şi a mărturisit că motivul pentru care ar suferi de această boală ar fi dacă nu ar mai avea bani suficienţi.

„Într-o căsnicie nu poate să fie totul lapte și miere. Când a venit Marga, mă uitam la ea ca o păpușă, stăteam doar cu ea în brațe. Nu m-a deranjat că el și-a mai găsit alinare în brațele lui X, Y, Z. Eu o legănam până la 4 dimineața, după venea el și o legăna.

Da, m-a ajutat. Depresie faci când nu mai comunici, când nu mai ești încojurat de cei dragi. Dacă stai degeaba, te apucă gândurile negre. Eu dau în depresie dacă nu mai am bani suficienți.

Eu petrec mult timp cu copii, cățelușii, cu bucătăritul, curățenia în casă. Sunt mamă, gospodină, femei de serviciu găsești mai greu, nu sunt serioase. Eu trebuie să am grijă de casa mea”, a mai povestit artista la Vorbește lumea.

Citește și…

A MURIT CHIAR ACUM! Tragedie uriașă în România! PIERDEREA ESTE IMENSĂ

A MURIT BENONE SINULESCU! Doliu în România. Iată motivul…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV