Alexandru Arşinel se întoarce pe masa de operaţie: „Totul se trage de la nenorocirea aia de COVID-19”

Alexandru Arşinel se întoarce pe masa de operaţie: „Totul se trage de la nenorocirea aia de COVID-19”

Alexandru Arşinel se întoarce pe masa de operaţie. În ultima vreme, actorul se confruntă cu diverse probleme de sănătate, iar infectarea cu Covid-19 i-a pus capac.

Alexandru Arşinel se întoarce pe masa de operaţieAlte Articole

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată …

Moartea lui Benone Sinulescu, regretată de autorităţile din …Cum arată casa de la Siriu a lui Benone Sinulescu. Artistul …

Joi, 18 noiembrie,a fost externat și a putut ajunge acasa, însă chinul nu se termină aici. Dumincă este nevoit să se întoarcă pe masa de operație pentru o intervenție la inimă.

„Azi mi au dar drumul acasă după intervenția de ieri când mi s-a montat un stent pentru puls. Duminică ma întorc în spital pentru operația pe inimă.

Inima mea se pare că are nevoie de o reparație generală, dacă mă pot exprima așa. Și atunci am ales «Monza», fiind un spital renumit pentru asta. Totul se trage de la nenorocirea aia de COVID-19, care mi-a dereglat organismul”, spune Alexandru Arșinel.

Citeşte şi: Alexandru Arșinel, operat pe cord deschis! Medicii avertizează: „Există un risc iminent asupra vieții pacientului”

Oricât de șubredă ar fi starea de sănătatea a lui Alexandru Arșinel, actorul recunoaște că durerea cea mai mare vine din cauza incapacității de a face ceva în memoria Stelei Popescu, care, pe 24 noiembrie, împlineşte patru ani de când a plecat dintre noi.

“Parcă ar fi un mic blestem că perioada asta din an mă prinde cu tot felul de probleme personale, care nu suportă amânare, în loc să încerc să mai fac câte ceva pentru memoria dragii mele colege. Probabil că Stela mă caută deja! Cine știe?!”, a mai spus Alexandru Arșinel pentru Playtech.ro.

Citește și…

A MURIT CHIAR ACUM! Tragedie uriașă în România! PIERDEREA ESTE IMENSĂ

A MURIT BENONE SINULESCU! Doliu în România. Iată motivul…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV