Christian Sabbagh, scandal cu Poliţia Română: „Sunt nişte răzbunări”

Christian Sabbagh, scandal cu Poliţia Română: „Sunt nişte răzbunări”

Christian Sabbagh, scandal cu Poliţia Română. Prezentatorul susține că în spatele Poliției Române se află un adevărat complot împotriva lui şi consideră că polițiștii vor să se răzbune pe el din cauza unui demers juridic pe care l-a dus la bun sfârșit, împotriva unui om al legii corupt.

„Analizând dosarul, am constatat niște hibe. Declarația olografă nu e scrisul ei (al Iuliei, soția lui Christian Sabbagh, n. red.). Am și întrebat-o, mi-a spus că doar a semnat. Nici eu nu am citit ce am semnat, la fel și ea. Alte Articole

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată …

Horoscop decembrie 2021. Ce zodii sunt lovite de noroc la finalul …Dieta – minune care te scapă de kilogramele în plus până …

Voiam să plec cât mai repede, cine vrea să stea într-o cămăruță nevăruită, cu igrasie, cu mobilier din acela vechi… După ce am semnat eu, mi-au spus `Știți că nu mai aveți voie să intrați în casă, că aveți ordin de restricție’.

Povestea e foarte stranie. Dar de la simplul fapt că am dat punctul de vedere al unui polițist care acum are mari probleme în penitenciar…

Mă întreb care e miza, o miză este! Gândește-te și la tot cazul ăsta (cel în care a fost acuzat de violență domestică, n. red.) înțelegeam să fie ceva dacă era ceva cu spart de geamuri, dacă copiii erau speriați”, povestește Christian Sabbagh pentru Fanatik.ro.

Christian Sabbagh, scandal cu Poliţia Română

Christian Sabbagh susține că polițiștii au introdus detalii neadevărate în caz. Mai mult, vedeta Kanal D spune că Iulia nu a știut că el va primi ordin de restricție împotriva ei.

Citeşte şi: Iulia şi Christian Sabbagh s-au împăcat: „A fost o glumă, acum ne ţinem de mână. Oricum de iubim…”

„Sunt niște răzbunări… În seara respectivă cel care redacta și îi punea întrebări Iuliei, iar ea răspundea, i-a spus `Cred că îi este dor de Șeicaru, că tot în apără, poate se duce lângă el` și la un moment dat, un altul, a ieșit din birou și a sunat un procuror și îi spunea că sunt acolo.

Nimeni nu se aștepta la așa ceva! Măcar dacă îi explicau Iuliei, mai ales că au văzut că nu eram agresiv, că nu o să mai am voie să mă apropii de ea, că ajungem la proces.

Am început să dau timpul înapoi, și îmi dau seama că este o fractură logică pe undeva. Cum a apărut fix cazul meu din toate cazurile de violență domestică… Toate au legătură, sunt ferm convins!‘, a mai spus el.

Citește și…

A MURIT CHIAR ACUM! Tragedie uriașă în România! PIERDEREA ESTE IMENSĂ

A MURIT BENONE SINULESCU! Doliu în România. Iată motivul…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV