Gina Pistol, înşelată cu cea mai bună prietenă: „Într-un moment de slăbiciune, el s-a culcat cu ea”

Gina Pistol, înşelată cu cea mai bună prietenă: „Într-un moment de slăbiciune, el s-a culcat cu ea”

Gina Pistol, înşelată cu cea mai bună prietenă. Chiar dacă acum viața ei se apropie de perfecțiune, în trecut, blondina a avut de suferit. Într-un interviu acordat emisiunii ”Dincolo de aparente”, Gina Pistol a dezvăluit că un fost iubit a înșelat-o cu o prietenă foarte bună.

Gina Pistol, înşelată cu cea mai bună prietenăAlte Articole

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată …

Fostul impresar al lui Benone Sinulescu, prima reacţie după …Mario Fresh nu vrea să se căsătorească cu Alexia Eram. Care …

”Am suferit enorm de mult. Când eram mai mică spuneam că nu o să iert niciodată un bărbat care o să mă înșele. Viața te aduce uneori în niște situații…

Am avut o relație de 6 ani. A fost o chestie foarte urâtă. Era o femeie din grupul nostru de prieteni. Într-un moment de slăbiciune, el s-a culcat cu ea. Iar eu am aflat. A fost foarte dureros”, a spus Gina Pistol.

Citeşte şi: Gina Pistol a dezvăluit o mare dramă din viaţa sa. Vedeta a izbucnit în lacrimi: Nu ai cum să lași un om ca mine

Gina Pistol revine la Chefi la Cuțite

Gina Pistol revine la Chefi la Cuțite, după ce în martie a născut o fetiţă. După o absență îndelungată în care s-a dedicat în totalitate micuței Josephine, iubita lui Smiley se arată acum nerăbdătoare de începerea emisiunii.

Pe timpul sarcinii, îndrăgita prezentatoare TV a fost înlocuită de către Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor. Acum este pregătită să-i întâmpine pe concurenţii de la „Chefi la Cuțite”, pentru că noul sezon este este tot mai aproape să înceapă.

Fanii vedetei au fost surprinși de apariția ei şi s-au arătat foarte bucuroși că iubita lui Smiley în sfârșit a revenit pe micile ecrane. (Citeşte AICI mai multe detalii)

Citește și…

A MURIT BENONE SINULESCU! Doliu în România. Iată motivul…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV