Încă o demisie la vârful PNL, în pline negocieri pentru noul guvern: Fără minciuni, fără compromisuri, fără rușine!

Încă o demisie la vârful PNL, în pline negocieri pentru noul guvern: Fără minciuni, fără compromisuri, fără rușine!

Încă o demisie la vârful PNL. În urmă cu câteva zile, Ludovic Orban a fost exclus din PNL. Acesta a lansat noi atacuri la adresa lui Florin Cîţu şi a lui Klaus Iohannis. Fostul preşedinte liberal a declarat că actualul lider al formaţiunii şi preşedintele ţării au cote mici de încredere în sondaje, iar „favorabilitatea este prăbuşită”.

Încă o demisie la vârful PNL, în pline negocieri pentru noul guvern: Fără minciuni, fără compromisuri, fără rușine!Alte Articole

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată …

Nicolae Ciucă, declaraţii după negocierile cu PSD şi UDMR. …Marcel Ciolacu ameninţă PNL că fără UDMR nu va fi Guvern. …

”Astăzi, Partidul Național Liberal este un partid care nu mă face mândră, modul de a se lua deciziile mă surprinde, iar faptul că s-a ajuns până la a minți, efectiv, electoratul, m-au determinat să părăsesc acest proiect.

Renunț la Partidul Național Liberal de astăzi, pentru a-mi putea continua toate proiectele pe cont propriu, fără minciuni, fără compromisuri, fără rușine”, scrie Laura Cătălina Culipei pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a invitat partidele şi formaţiunile parlamentare la consultări, luni, la Palatul Cotroceni, în vederea desemnării candidatului la funcţia de prim-ministru, a informat Administraţia Prezidenţială.

„În temeiul prevederilor art. 85 alin. (1) şi ale art. 103 alin. (1) din Constituţia României, preşedintele Klaus Iohannis a invitat, la Palatul Cotroceni, preşedinţii partidelor şi formaţiunilor politice reprezentate în Parlamentul României, pentru consultări în vederea desemnării candidatului pentru funcţia de prim-ministru”, arată Administraţia Prezidenţială.

Consultările cu Iohannis vor avea loc luni, 22 noiembrie 2021, după următorul program:

– Partidul Național Liberal (PNL)

– Partidul Social Democrat (PSD)

– Uniunea Democrată Maghiară din România (UDMR)

De altfel, Marcel Ciolacu a făcut primele declaraţii după negocierile cu PNL şi UDMR. Liderul social-democraţilor a spus că nu are mandat pentru a discuta de un Guvern din care să nu facă parte UDMR.

Marcel Ciolacu că în urma discuţiilor cu PNL şi UDMR a fost finalizat „capitolul social, IMM-uri şi investiţii”.

„Ne-am propus ca viitorul buget să prevadă 7% din PIB pe investiţii. Am finalizat acordul politic urmând ca azi, până duminică, toate negocierile politice să fie finalizate, astfel încât de luni să intrăm în procedură. Să ne ţinem de cuvânt în faţa românilor, aşa cum promis ca joi România să aibă un Guvern”, a anunţat preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Citește și: Ciprian Ciucu, despre o eventuală demisie din PNL, după alianţa de guvernare cu PSD: „Reflectez. Ce mă ţine este faptul că, fără mine, alianţa pe Bucureşti s-ar destrăma în două zile

Citește și…

A MURIT CHIAR ACUM! Tragedie uriașă în România! PIERDEREA ESTE IMENSĂ

A MURIT BENONE SINULESCU! Doliu în România. Iată motivul…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV