Prima apariție oficială a reginei Elisabeta a II-a după ce a fost externată din spital. Detaliul care trădează afecțiuni grave

Prima apariție oficială a reginei Elisabeta a II-a după ce a fost externată din spital. Detaliul care trădează afecțiuni grave

Elisabeta a II-a a Marii Britanii, se confruntă, la cei 95 de ani, cu probleme de sănătate, care nu sunt cauzate doar de vârsta înaintată.

Maiestatea Sa a fost internată în spital în urmă cu două luni și a fost nevoită să-și anuleze prezența în cadrul evenimentului Remembrance Sunday.Alte Articole

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată …

Pune oțet în mașina de spălat! Trucul care a dat pe spate …Cum a aflat fiul Victoriei Răileanu despre divorțul părinţilor. …

Noi veşti despre starea de sănătate a Reginei Elisabeta a II-a. Ce recomandă medicii

Elisabeta a II-a a avut recent o întâlnire oficială cu generalul Sir Nick Carter, la Palatul Windsor. Evenimentul a fost  privit ca un semn că sănătatea reginei s-a îmbunătățit, însă din păcate suverana suferă de afecțiuni grave.

Mâinile reginei erau vizibil învinețite, iar specialiștii indică și alte cauze, în afară vârstei înaintate.

„Mâinile învinețite sunt cauzate de sângele deoxigenat. Lipsa circulației, pielea fragilă, venele expuse, vânătăile, o scurgere de sânge în țesutul de sub piele pot constitui cauze ”, a declarat Dr. Jay Verma de la Centrul Medical Shakespeare.

Regina nu a mai fost văzută la un eveniment de peste o lună de zile, când a găzduit o recepție pentru summitul global de investiții de la Windsor, marți, 19 octombrie.

A doua zi s-a anunțat că Maiestatea Sa va lua o pauză pentru a se odihni.

Ulterior, s-a aflat că a avut regina a fost internată o noapte la spitalul King Edward VII pentru „investigații preliminare”.

Regina Elisabeta a II-a se simte foarte rău! Anunţ de la Palatul Buckingham

Buckingham Palace a anunţat, duminică, într-un comunicat, că regina Elisabeta a II a renunţat la participarea la slujba de Remembrance Sunday de la Cenotaph, din cauza unei probleme medicale.

În comunicat se menţionează că regina are probleme la spate şi a luat “cu mare regret” decizia de a nu participa la eveniment. “Maiestatea sa este dezamăgită că va lipsi de la slujbă”, se mai arată în mesaj.

Regina Elisabeta a II-a îşi anulează un eveniment după altul, nu merge nici la COP26. Suverana n-a mai apărut în public de când a fost externată

La fel ca în anii trecuţi, o coroană va fi depusă la memorialul de război din centrul Londrei, în numele reginei, de către prinţul de Wales, alături de ducesa de Cornwall, ducele şi ducesa de Cambridge, precum şi alţi membri ai familiei regale.

Iniţial, presa britanică anunţa că monarhul în vârstă de 95 de ani va participa la slujba dee la Cenotaph. Evenimentul va aduce revenirea numărului de veterani, personal militar şi privitori înainte de pandemie.

Serviciul Naţional de Comemorare din Whitehall, care comemorează morţii din război, a fost închis publicului anul trecut, şi doar un număr limitat de veterani şi personal militar a participat.

Prințul Charles va depune o coroană de flori pe ultima treaptă a Cenotafului, în numele reginei. Moștenitorul tronului împlinește 73 de ani chiar duminică și a depus coroana de flori în numele mamei sale încă din 2017. O coroană de flori va fi depusă și de șeful Statului Major al Apărării, generalul Sir Nick Carter.

 

Citește și…

A MURIT CHIAR ACUM! Tragedie uriașă în România! PIERDEREA ESTE IMENSĂ

A MURIT BENONE SINULESCU! Doliu în România. Iată motivul…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV