Soţia lui Benone Sinulescu îl acuză pe fostul impresar de furt: „Am dovezi, soţul meu l-a repudiat”

Soţia lui Benone Sinulescu îl acuză pe fostul impresar de furt: „Am dovezi, soţul meu l-a repudiat”

Soţia lui Benone Sinulescu îl acuză pe fostul impresar de furt. Elena a decisă să spună adevărul despre Ionuţ Pavel şi a dezvăluit că acesta a încasat sume mari de bani de pe urma numelui artistului.

Citeşte şi: Fostul impresar al lui Benone Sinulescu, prima reacţie după moartea artistului: „A făcut o pneumonie de absorţie, cum fac bebeluşii”Alte Articole

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată …

Soţia lui Benone Sinulescu, sfâşiată de durere la căpătâiul …Cât costă un brad natural de Crăciun, în 2021. Au apărut …

Soţia lui Benone Sinulescu îl acuză pe fostul impresar de furt

Şi-a deschis cont pe Youtube şi pagină de Facebook cu numele „Benone Sinulescu” şi timp de mai mulţi ani, a  luat bani de pe urma vizualizărilor. Artistul şi soţia lui au aflat acest lucru şi l-au ameninţat că îl vor da în judecată, astfel că le-a dat parola conturilor şi au fost închise.

„Acel domn, căruia nu vreau să îi pronunţ numele (n.r. Ionuţ Pavel, fostul impresar al lui Benone Sinulescu), care era organizator de spectacole, a ieşit să ceară ajutorul presei, şi voia dumnealui, fără să aibă studii medicale, să-l opereze.

Nu ştiu în ce calitate, că nu făcea parte nici din familie, nici din cercul de prieteni. Ba mai mult, soţul meu l-a repudiat la un moment dat, pentru că, ştie dumnealui foarte bine ceea ce a făcut din 2013 până în 2021.

Şi-a făcut cont de Youtube sub numele de Benone Sinulescu şi pagină de Facebook, de unde el a încasat pe numărul de vizualizări. Trageţi şi dumneavoastă concluziile. Am şi dovezi, eu i-am închis contul, după ce i-am cerut parola. Soţul meu nu a dorit să facă publică această poveste„, a declarat soţia lui Benone Sinulescu, la Teo Show.

Citește și…

A MURIT CHIAR ACUM! Tragedie uriașă în România! PIERDEREA ESTE IMENSĂ

A MURIT BENONE SINULESCU! Doliu în România. Iată motivul…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV